kolia 22.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Zapamiętałem. 1 Siła w kuchni i garażu TV w każdym pokoju Telefon - w kilku miejscach domofon - przy drzwiach, w holu na parterze i na pietrze ok.100punktów swietlnych, kontaktów i wyłaczników Kable do kina domowego - tylko gdzie? w salonie? W jakimś pokoju? W hobby room? 1: w kuchni do piekarnika (planuję mieć gaz tylko do ogrzewania) i w garażu siła. 2: na zewnątrz: - do lampek na Gwiazdkę (z przodu) - przy tarasie - do lampki nad wejściem - zapalane z zewnątrz - do kosiarki itp z tyłu i z przodu domu - wyłączane i właczane od wewnątrz - coś do oswietlenia posesji chyba by się przydało. - do studni - pompy do podlewania ogródka - do furtki i bramy teraz mi się przypomniało, że zażyczyłam sobie głośniki w łazience (podłączone do sprzetu w sypialni), żebym się mogła relaksować w wannie relaksowac w wannie? to czego Ty słuchasz? jak w wanie to jazzu to podobnie jak ja , jak wchodze do wanny to mówie o jazzu jaka zimna.... Niektórzy w wanie się relaksują a inni hartują - jak kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze wrzuć na forum temat kable tylko walnij fajny tytuł moze ktoś jeszcze coś wrzuci na co nie wpadliśmy. Proponuje powymyślac tytuł : ..... No to za Twoja namową stworzyłem kolejną ankietę: Co w ramach etapu instalacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. No własnie - to też mamy, i coś jeszcze Kze -> KONIECZNIE pomyśl gdzie w kuchni będzie okap i zaszykuj do niego kabel!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Widziałam Widziałem. Gratulacje! Swoją drogą ciekawe jakie będą wyniki, chyba niespodzianki nie będzie, mało głosujących i powtarzające się tytuły, kwestia tylko czy prócz tych 2 osób na priva, ktoś jeszcze do Maksia napisał Ciekawe czemu temat zniknął. Można było sobie policzyc kto ile pkt zdobył... Może Maksiu podlicza Coś mi się wydaje, że Ty jesteś tam całkiem wysoko Ale co ja takiego napisałem w dzienniku, że tak wysoko stoje? Widziałem, że w pkt 4 pojawiałem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. No własnie - to też mamy, i coś jeszcze Kze -> KONIECZNIE pomyśl gdzie w kuchni będzie okap i zaszykuj do niego kabel!!! No co wy ludzie pewnie Kze o tym juz na poczatku pomyślał , przeciez skoro gotuje, zmywa gary to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. Cenna uwaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. No własnie - to też mamy, i coś jeszcze Kze -> KONIECZNIE pomyśl gdzie w kuchni będzie okap i zaszykuj do niego kabel!!! Zanotowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze, z tego, co pamiętam będziesz miał poddasze użytkowe prawda?Przed umieszczeniem gniazdek do lampek nocnych itp. sprawdź czy spanie w tym miejscu Ci odpowiada. Ja zrobiłam zgodnie z projektem, czyli gniazdka na ścianie kolankowej, a jak się tam położyłam to złudzenie opadającego na mnie sufitu przepędziło mnie stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. No własnie - to też mamy, i coś jeszcze Kze -> KONIECZNIE pomyśl gdzie w kuchni będzie okap i zaszykuj do niego kabel!!! No co wy ludzie pewnie Kze o tym juz na poczatku pomyślał , przeciez skoro gotuje, zmywa gary to wie. Pozwolę sobie za tego wątku: http://www.ekmann.republika.pl/gal1_pliki/rem2.jpg Widzisz jak jest okap podłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kze nie wiem czy była już o tym mowa, ale polecam zorganizowanie dodatkowego oświetlenia w kuchni. Lampek, które oświetlałyby miejsce pracy, bo wiszącą lampę zasłaniamy i rzucamy cień na blat. No własnie - to też mamy, i coś jeszcze Kze -> KONIECZNIE pomyśl gdzie w kuchni będzie okap i zaszykuj do niego kabel!!! No co wy ludzie pewnie Kze o tym juz na poczatku pomyślał , przeciez skoro gotuje, zmywa gary to wie. Chyba przeceniasz mnie... Raczej żona gotuje, a w temacie zmywania to chcemy to wyoutsourceować do zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No właśnie - trzeba wszystko dobrze rozplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to był strzał czy reakcja na kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 postawcie jakies piwo... ledwo zyje.. oj ciezkie te przygotowania do spotkania forumowego.. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 postawcie jakies piwo... ledwo zyje.. oj ciezkie te przygotowania do spotkania forumowego.. pozdrawiam m. Proszę bardzo, odpocznij sobie http://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to był strzał czy reakcja na kuchnię? To była reakcje że Kze nie wiedział o tym podłaczeniu. Na kuchnie nic nie mówie nie w miom stylu. nie ma czaszek na płytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 co jest czajnikujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Widziałam Widziałem. Gratulacje! a ja myślałam, ze tego nikt nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 postawcie jakies piwo... ledwo zyje.. oj ciezkie te przygotowania do spotkania forumowego.. pozdrawiam m. A tak w ogóle jak idzie? A może jest jakiś sposób by Cię trochę odciążyć Coś pomóc? Czy ekipy jest wystarczająco dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to był strzał czy reakcja na kuchnię? To była reakcje że Kze nie wiedział o tym podłaczeniu. Na kuchnie nic nie mówie nie w miom stylu. nie ma czaszek na płytkach. A ja myslałam, że to była reakcja na podłączenie okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts