maksiu 22.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 m. To choć przygotuję podpis naszego stanowiska RW przygotuj, przygotuj... a to nasz kącik http://212.244.189.200/pics/murator/036.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Olka jak sie umawialiśmy puszczasz mi strzałke i dopiero wystawiasz stronke a nie odwrotnie Sorki, wszystko mi sie pomieszało z tych nerwów. Spisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było No dobra powiemy jej co? ... czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 To choć przygotuję podpis naszego stanowiska RW przygotuj, przygotuj... a to nasz kącik http://212.244.189.200/pics/murator/036.jpg I już zastawiony - jak miło, dziękujemy [bo chyba nie piszę w tym wypadku tylko za siebie ] A czy akcesoria do zamocowania kartki mam ze sobą zabrać? I w ogóle do kogo mam się z tym zgłosić, bo przezież nie wparuje jako nowicjusz i nie zacznę sobie rozklejać karetk na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.02.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Widziałam Widziałem. Gratulacje! Swoją drogą ciekawe jakie będą wyniki, chyba niespodzianki nie będzie, mało głosujących i powtarzające się tytuły, kwestia tylko czy prócz tych 2 osób na priva, ktoś jeszcze do Maksia napisał Ciekawe czemu temat zniknął. Można było sobie policzyc kto ile pkt zdobył... Może Maksiu podlicza Coś mi się wydaje, że Ty jesteś tam całkiem wysoko wszystko już podliczone, a temat schowany dlatego zeby była większa niespodzianka podczas oglaszania wyników na spotkaniu muratorowym, a niespodzianki sa.. sam bylem zdziwiony pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było No dobra powiemy jej co? ... czy nie? Opowiadaj, słucham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było No dobra powiemy jej co? ... czy nie? Nie lepiej milczmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... Tak tak teraz Ty Kasi stronke wystawiasz a my z Ola udajemy że walczymy , no to teraz już wszystko jasne Kasia to prezent od nas na Twoje urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak z innej beczki - wiecie, ze komus sie podoba mój tytuł dzinnika - nawet jakieś głosy dostałam Widziałam Widziałem. Gratulacje! Swoją drogą ciekawe jakie będą wyniki, chyba niespodzianki nie będzie, mało głosujących i powtarzające się tytuły, kwestia tylko czy prócz tych 2 osób na priva, ktoś jeszcze do Maksia napisał Ciekawe czemu temat zniknął. Można było sobie policzyc kto ile pkt zdobył... Może Maksiu podlicza Coś mi się wydaje, że Ty jesteś tam całkiem wysoko wszystko już podliczone, a temat schowany dlatego zeby była większa niespodzianka podczas oglaszania wyników na spotkaniu muratorowym, a niespodzianki sa.. sam bylem zdziwiony pozdrawiam m. Uuuuu I choć mnie ten temat nie dotyczy bezpośrednio - podkręcasz moją ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 To choć przygotuję podpis naszego stanowiska RW .... A czy akcesoria do zamocowania kartki mam ze sobą zabrać? I w ogóle do kogo mam się z tym zgłosić, bo przezież nie wparuje jako nowicjusz i nie zacznę sobie rozklejać karetk na ścianach do mnie to chyba oczywiste. :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było No dobra powiemy jej co? ... czy nie? Nie lepiej milczmy. Kurcze wyklepałem ale kiedys trzeba było to powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... No to przyznam się - szefa nie ma dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Uuuuu I choć mnie ten temat nie dotyczy bezpośrednio - podkręcasz moją ciekawość i bardzo dobrze, bedziesz przynajmniej na cos czekac z niecierpliwościa m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... Tak tak teraz Ty Kasi stronke wystawiasz a my z Ola udajemy że walczymy , no to teraz już wszystko jasne Kasia to prezent od nas na Twoje urodziny. DZIĘKUJĘ, kochani jesteście - szczególnie, jeśli ten prezent będzie do moich urodzin - do 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było No dobra powiemy jej co? ... czy nie? Nie lepiej milczmy. Kurcze wyklepałem ale kiedys trzeba było to powiedziec. Trudno, ale dobrze,że mamy już to za sobą, co za ulga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 To choć przygotuję podpis naszego stanowiska RW .... A czy akcesoria do zamocowania kartki mam ze sobą zabrać? I w ogóle do kogo mam się z tym zgłosić, bo przezież nie wparuje jako nowicjusz i nie zacznę sobie rozklejać karetk na ścianach do mnie to chyba oczywiste. :D pozdrawiam m. Super To będę o 13, by ustawić się w kolejkę do Ciebie i zdążyć na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 22.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... Tak tak teraz Ty Kasi stronke wystawiasz a my z Ola udajemy że walczymy , no to teraz już wszystko jasne Kasia to prezent od nas na Twoje urodziny. DZIĘKUJĘ, kochani jesteście - szczególnie, jeśli ten prezent będzie do moich urodzin - do 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... Fuks, że tak gładko idzie, na prawdę jeszcze tak nie było Muszę mniej pracować, a więcej liczyć strony... Tak tak teraz Ty Kasi stronke wystawiasz a my z Ola udajemy że walczymy , no to teraz już wszystko jasne Kasia to prezent od nas na Twoje urodziny. DZIĘKUJĘ, kochani jesteście - szczególnie, jeśli ten prezent będzie do moich urodzin - do 1 września no i wtedy bys na niego czekała a tak masz niespodzianke gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts