SławekD-żonka 22.02.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gratki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 gratki Dziękuję, byłam pewna, że przegram z Kze Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... Dzisiaj ładnie rozmowa się toczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Czajnikuję Gatki, gatki, gatki Kasiu!!! Na prawdę masz dziś dzień konia.. Dzięki, chyba muszę w totka zagrać, jest jakaś kumulacja? Ale my nie mamy losów , chyba nie wierzysz ze masz dzisiaj farta? Jak nie jak tak No nie naprawde myślisz ze jesteś taka szybka jak "baba " ze skarbówki? A my sie tyle namawialiśmy jaki ci tu prezent zrobić , Ola miałas racje ze jak będzie za dobry to bedzie myślała że to normalnie ma szczescie i przełoi całą kase na budowe na zakładach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Jestem niepocieszony normalnie spadam spawac, to pa wszyscy !! Normalnie lipa na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No nie naprawde myślisz ze jesteś taka szybka jak "baba " ze skarbówki? A my sie tyle namawialiśmy jaki ci tu prezent zrobić , Ola miałas racje ze jak będzie za dobry to bedzie myślała że to normalnie ma szczescie i przełoi całą kase na budowe na zakładach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziewczyny nie pozwólcie, żeby Witos mnie wyprzedził!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 55 cali to ile cm? 55 x 2,54 cm =139,7 cm Maksiu to tylko tajny znacznik był,ale dzięki a jak Ci się wydaje... czy ja nie skumałem o co chodzi? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziewczyny nie pozwólcie, żeby Witos mnie wyprzedził!!!!!!! Jak poszło na rozmowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu Czesc Maksiu!!!!!! To ja tak brzydko wczoraj pisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziewczyny nie pozwólcie, żeby Witos mnie wyprzedził!!!!!!! Jak poszło na rozmowie? Właśnie przygotowuję sie do niej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziewczyny nie pozwólcie, żeby Witos mnie wyprzedził!!!!!!! Jak poszło na rozmowie? Właśnie przygotowuję sie do niej..... Myślałam że już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dziewczyny nie pozwólcie, żeby Witos mnie wyprzedził!!!!!!! Jak poszło na rozmowie? Właśnie przygotowuję sie do niej..... Myślałam że już po Spotkanie jest o 17.00 Juz wiem, że będzie gorrrąco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu Czesc Maksiu!!!!!! To ja tak brzydko wczoraj pisałam.... wykropkowalem już wczoraj.. sprawdz jak nie wierzysz.. a i palcem pogrozilem... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Spotkanie jest o 17.00 Juz wiem, że będzie gorrrąco..... To powodzenia jeszcze raz i pamiętaj napisac jak poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu Czesc Maksiu!!!!!! To ja tak brzydko wczoraj pisałam.... wykropkowalem już wczoraj.. sprawdz jak nie wierzysz.. a i palcem pogrozilem... m. wiem, wiem.... ale to nie było aż takie brzydkie.....takie tylko lekko przyprawione pieprzem.... Zobacz lepiej co wypisuje Selimm i.....jakie obrazki wkleja.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Spotkanie jest o 17.00 Juz wiem, że będzie gorrrąco..... To powodzenia jeszcze raz i pamiętaj napisac jak poszło! na pewno ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu Czesc Maksiu!!!!!! To ja tak brzydko wczoraj pisałam.... wykropkowalem już wczoraj.. sprawdz jak nie wierzysz.. a i palcem pogrozilem... m. Właśnie dlatego współczuję moderatorom na tym forum, mają baaardzo dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu Czesc Maksiu!!!!!! To ja tak brzydko wczoraj pisałam.... wykropkowalem już wczoraj.. sprawdz jak nie wierzysz.. a i palcem pogrozilem... m. wiem, wiem.... ale to nie było aż takie brzydkie.....takie tylko lekko przyprawione pieprzem.... Zobacz lepiej co wypisuje Selimm i.....jakie obrazki wkleja.... Pozdrawiam Coś mi się wydaje, że Maksiu już to widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 jezuuuuuu! Maksiu czesc maksiu!!!!!! to ja tak brzydko wczoraj pisałam.... wykropkowalem już wczoraj.. Sprawdz jak nie wierzysz.. A i palcem pogrozilem... m. wiem, wiem.... Ale to nie było aż takie brzydkie.....takie tylko lekko przyprawione pieprzem.... zobacz lepiej co wypisuje selimm i.....jakie obrazki wkleja.... pozdrawiam dzięki maksiu!!!! Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts