Joanna i Janusz 22.02.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i znowu nici. nie uciekaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale fajnie. Ten czas dorastania Maluchów jest fascynujący!! Zuzia np. mówi coraz więcej, zaczyna mieć coraz ciekawsze kaprysy i nie chce spać w dzień no Hanka też nie chce spać w dzień tyle, ze do mówienia jeszcze daleko jest już ma, ba, ga, buu, itp. ale wszytsko przypadkiem (chociaż Misiek twierdzi, ze było już Majek i I love you ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.02.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nareszcie lecę doma Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nareszcie lecę doma Papa paaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to był strzał czy reakcja na kuchnię? To była reakcje że Kze nie wiedział o tym podłaczeniu. Na kuchnie nic nie mówie nie w miom stylu. nie ma czaszek na płytkach. A ja myslałam, że to była reakcja na podłączenie okapu Ten okap jest podłączony bezmyślnie, mam nadzieje ze ta kuchnia nie nikogo z Was. Nie, nie nasza, ale by się nie nazywało - podałam źródło PS: ??? Kasia - jesteś dzis bezkonkurencyjna! PS chyba zacznę znowu liczć posty... licz, licz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale fajnie. Ten czas dorastania Maluchów jest fascynujący!! Zuzia np. mówi coraz więcej, zaczyna mieć coraz ciekawsze kaprysy i nie chce spać w dzień no Hanka też nie chce spać w dzień tyle, ze do mówienia jeszcze daleko jest już ma, ba, ga, buu, itp. ale wszytsko przypadkiem (chociaż Misiek twierdzi, ze było już Majek i I love you ) wszystkiego można się domyślić z gaworzenia dziecka... my też się kłóciliśmy czyje imię powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nareszcie lecę doma Papa pa, miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 nie nadazam.....czytac na biezaco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ja juz wogóle nie nadążam ale za to rezerwacje lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i znowu nici. nie uciekaj!! na chwilę musiałam. mężuś wrócił z pracy, więc posłuszna żoneczka musiała podać obiadek. A w międzyczasie zadzwoniła teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ja juz wogóle nie nadążam ale za to rezerwacje lecą to świetnie!!! ze stronki, czy osobiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i znowu nici. nie uciekaj!! na chwilę musiałam. mężuś wrócił z pracy, więc posłuszna żoneczka musiała podać obiadek. A w międzyczasie zadzwoniła teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach a ja to dopiero na podłodze. Bo jeszcze w rankingu mnie nie widać. chociaż walczę dziś jak lwica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach a ja to dopiero na podłodze. Bo jeszcze w rankingu mnie nie widać. chociaż walczę dziś jak lwica. albo jak smoczyca a mój mężuś już prosi o dostęp do komputera, więc znowu zostanę na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ja juz wogóle nie nadążam ale za to rezerwacje lecą to świetnie!!! ze stronki, czy osobiście? stronka działa głównie informacyjnie. Sprzedaję osobiście, teraz idą takie bardziej zlozone rezerwacje. Jak je kończę to jestem wyprana z myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Przypominam: Nasz dzień urodzin: Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutegoverunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marcatabaluga1 – 1 kwietniaOlkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Kze – 22 majaJajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipcaKasia - 1 września Joanna - 17 września badi - 1 października monka - 4 października Teska – 14 listopadasylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia !00 lat Wojty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ja juz wogóle nie nadążam ale za to rezerwacje lecą to świetnie!!! ze stronki, czy osobiście? stronka działa głównie informacyjnie. Sprzedaję osobiście, teraz idą takie bardziej zlozone rezerwacje. Jak je kończę to jestem wyprana z myslenia ale mózg pracuje, przynajmniej komórki nie zginą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts