Majka 22.02.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Joanna, Kasztanka się dopisała, chyba 12 lub 17 styczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach a ja to dopiero na podłodze. Bo jeszcze w rankingu mnie nie widać. chociaż walczę dziś jak lwica. na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ja juz wogóle nie nadążam ale za to rezerwacje lecą to świetnie!!! ze stronki, czy osobiście? stronka działa głównie informacyjnie. Sprzedaję osobiście, teraz idą takie bardziej zlozone rezerwacje. Jak je kończę to jestem wyprana z myslenia ale mózg pracuje, przynajmniej komórki nie zginą a moga sie przepalić bezpieczniki mam dawno podwatowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Joanna, Kasztanka się dopisała, chyba 12 lub 17 styczeń nie widziałm! trzeba ją dopisać. Zresztą dawno nie widziałam jej na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka - 12 lub 17 styczniaMajka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutegoverunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marcatabaluga1 – 1 kwietniaOlkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Kze – 22 majaJajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipcaKasia - 1 września Joanna - 17 września badi - 1 października monka - 4 października Teska – 14 listopadasylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a ja musze zadzwonic do pani architekt i zapytac jak tam nasza adpatacja to chyba jesteśmy na podobny etapie? Moja adaptacja ma być na poniedziałek. a nasza miała być przedwczoraj nie dzwonimy tylko dlatego, ż Janusz się rozłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 By nie trzeba było daleko szukać Zlotowe Listum Recordum Będzie: Whisper - sam szef z Luśką andre59 Maluszek fizyk Kze - z żoną andrzejka - z małżowinką Joanna i Janusz Jajcek - z żoną J i synem J Agacka - z zatokami Trini Aga J.G Kasia64 Maksiu Teska Moniś Badi Sylvia1 markus_gdynia tola zagląda tu - więc też chyba nasza SławekD-żonka - ze SławkiemD i wrzaskunem W kolejce czeka czy nie czeka????: Nefer Znak rozpoznawczy RW to żółta wstążeczka przypięta w '8' do garderoby, o to każdy troszczy się SAM: http://foto.onet.pl/upload/2/61/_580456_n.jpg Nasze miejsce w podziemiach: po zejściu ze schodów - w prawo w kącie - będzie opisane 8) O matko droga Wasza, no pewno, żem Wasza, to znaczy, mogę tę wstążeczkę przypiąć i na prawo od schodów hycnąć???..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.02.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A urodziny mam 4 dni po urodzinach Joanny Joanno, tyś panna ja też Pozdrawiam Rekordzistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A urodziny mam 4 dni po urodzinach Joanny Joanno, tyś panna ja też Pozdrawiam Rekordzistów. panny niestety nie do wzięcia a mój gyburstag to prawie jak Teska .........tylko dwójka z przodu Pozd. nie- kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 dzwoniłam w sobote ostateczne uzgodnienia i do odbioru tak by w pt 3 III oddac do starostwa o pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 strzał współczuję drugie miejsce jest dobre ale nie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i znowu nici. następnym razem będzie strzał celniejszy trenowac dużo trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Asia - gatki I co ja robię tu uuuuuuuuu Juz powinnam być w domu Jesteś już w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 O nie zauważyłam a stuknęło mi 3700 100 lat!! Ps. Co słychać u małej Haneczki? suuuuper ma zęba i przewraca się z plecków na brzuch i na razie nie wie dlaczego małe czarne pudełeczko czasem mówi głosem mamy Pozdrów ją od cioci andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Asia - gatki I co ja robię tu uuuuuuuuu Juz powinnam być w domu może czajnikowałaś??? Nie wiem, że to dziwne - ale nie masz rację dziwne czyzby magia tajemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 ale fajnie. Ten czas dorastania Maluchów jest fascynujący!! Zuzia np. mówi coraz więcej, zaczyna mieć coraz ciekawsze kaprysy i nie chce spać w dzień no Hanka też nie chce spać w dzień tyle, ze do mówienia jeszcze daleko jest już ma, ba, ga, buu, itp. ale wszytsko przypadkiem (chociaż Misiek twierdzi, ze było już Majek i I love you ) a może faktycznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.02.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 i znowu nici. nie uciekaj!! na chwilę musiałam. mężuś wrócił z pracy, więc posłuszna żoneczka musiała podać obiadek. A w międzyczasie zadzwoniła teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts