tabaluga1 22.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Marcel2000 napisał: nie za bardzo kumam o co tu chodzi, ale myślę że niebawem nabiorę wprawy ja też dzisiaj nabieram wprawy. Już chyba ze 100 postów dzisiaj wysłałam i tylko kończę strony. Poczekajmy na nockę. Może ONI pójdą spać, to poćwiczymy _________________ tabaluga1 oki czekam aż będzie luźniej ha,ha, ha, to wy myślicie że my śpimy? zapomniałam, że licho nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 -------------------------------------------------------------------------------- Marcel2000 napisał: nie za bardzo kumam o co tu chodzi, ale myślę że niebawem nabiorę wprawy ja też dzisiaj nabieram wprawy. Już chyba ze 100 postów dzisiaj wysłałam i tylko kończę strony. Poczekajmy na nockę. Może ONI pójdą spać, to poćwiczymy _________________ tabaluga1 oki czekam aż będzie luźniej to pomogę Ci wstawiać cytaty. Zaznaczasz myszką fragment, który chcesz zacytować , a następnie w prawym górnym rogu postu masz takie ikony-3. Klikasz na pierwszą chyba i jest. dzięki chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Trzeba Marcella pouczyć, bo biedaczek sie gubi.... mnie nikt nie uczył, sama do wszystkiego musiałam dojść. Bali się konkurencji Jak widać niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIE odc.1425- odcinek rozpoczęła verunia, której pogratulowała Joasia;- pojawił się długo oczekiwany Jajcek i nadrabiał zaległości;- tabaluga grozi wznieceniem pożaru;- Witos poprawia ranking;- już w połowie strony zagrzewamy się do walki;- Witos uległ olimpijskiej atmosferze i rozpoczął bieg do końca stronki;- w biegu uczestniczyli: verunia, tabaluga, krasnoludy, Żaba, sylvia, Jajcek i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Trzeba Marcella pouczyć, bo biedaczek sie gubi.... mnie nikt nie uczył, sama do wszystkiego musiałam dojść. Bali się konkurencji Jak widać niepotrzebnie tabaluga go uczy, w końcu uczy informatyki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Co jest? Inne kluby nas przeganiają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Rankingum Recordum 1. kze - 118 2. Whisper - 113 3. SławekD-żonka- 98 4. Joanna i Janusz - 89 5. kasztanka - 85 6. maksiu, Jajcek - 77 8. fizyk - 73 9. Majka - 61 10. inż. Mamoń - 60 11. Teska - 54 12. Sonika - 49 13. badi - 41 14. Moniś, Olkalybowa - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 32 18. monka - 31 19. markus_gdynia - 28 20. Jezier - 25 21. andrzejka - 24 22. Funia - 17 23. Agniesia , verunia- 14 24. joola, Trini - 13 27. Jane - 10 28. Wojty, kasia64, Nefer,Witos - 9 32. żaba_gonia,-8 33. Januszz - 6 34. ania, lafcadio,kolia - 5 37. Ewuś, Paty - 4 39. damiangajda, Jacek69, Daria - 3 42. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Sylvia1 - 2 45. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIE odc.1425 - odcinek rozpoczęła verunia, której pogratulowała Joasia; - pojawił się długo oczekiwany Jajcek i nadrabiał zaległości; - tabaluga grozi wznieceniem pożaru; - Witos poprawia ranking; - już w połowie strony zagrzewamy się do walki; - Witos uległ olimpijskiej atmosferze i rozpoczął bieg do końca stronki; - w biegu uczestniczyli: verunia, tabaluga, krasnoludy, Żaba, sylvia, Jajcek i ja. Nie wiem czy parę krasnoludow w tym biegu nie rozdeptałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 22.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Nie wiem czy parę krasnoludow w tym biegu nie rozdeptałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. O!!!! Nowy!!!!! Lubię nowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 22.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Właśnie jestem przy 346 stronie i dalej nie jarze o co tu chodzi. Morze mi ktoś streści pozostałe. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Właśnie jestem przy 346 stronie i dalej nie jarze o co tu chodzi. Morze mi ktoś streści pozostałe. pozdrowienia. strescic 1400 stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Verunia bo zaraz spadnę z krzesła tak mi się brzuch trzesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Kto Carlosowi wytłumaczy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Właśnie jestem przy 346 stronie i dalej nie jarze o co tu chodzi. Morze mi ktoś streści pozostałe. pozdrowienia. Na każdej stronie jest streszczenie, może ci to ułatwi sprawę A tak na poważnie to jest tutaj wesoło i przyjacielsko i mozna zdobyc punkciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Verunia bo zaraz spadnę z krzesła tak mi się brzuch trzesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam. Czy ktoś łaskawie poinformuje mnie o co tu chodzi (biega). Z góry dziekuję za wyczerpujące info. Pozdrowienia. Trzeba przeczytać te wszystkie strony i będzie jasne Verunia bo zaraz spadnę z krzesła tak mi się brzuch trzesie I bedzie trzeba reanimowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 22.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich i nie pytam o co chdzi!! A oco chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts