Olkalybowa 22.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jasne ze bierzemy. Chwilka skocze tylko po jeszcze jedną słomiana mate. to ja rozgrzewam paluszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. A ja ??????? Pójdź z tabalugą.... No dobra - pary już są. Zatem do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jacek bierze tabalugę.... A czy tabaluga to nie facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jasne ze bierzemy. Chwilka skocze tylko po jeszcze jedną słomiana mate. to ja rozgrzewam paluszki. Ola!!!! nie przesadzaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jacek bierze tabalugę.... Ale tabaluga chyba sie mnie wystraszyla i uciekla Ona tu jest wiesz jak to jest po pierwszym zdobytym punkcie, zaczynasz czajnikowac i wyskakujesz z fatalnym błedem w obliczeniach, tak koło 58 postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jacek bierze tabalugę.... A czy tabaluga to nie facet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jacek bierze tabalugę.... Ale tabaluga chyba sie mnie wystraszyla i uciekla czeka, aż zaczniesz ją błagać, żeby wróciła.. kobiety to uwielbiają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czterczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to co biegniemy żeby nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 58 Co z nim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 no to nic tu po mnie. Choć pójdziemy na spacer poopowiadasz mi o gwiazdach. opowiem Ci o britnej spirs i o tym wiśniwewskim Fajnie . Bierzemy Jacka? Jasne ze bierzemy. Chwilka skocze tylko po jeszcze jedną słomiana mate. to ja rozgrzewam paluszki. Ola!!!! nie przesadzaj!!!! Nie chcę nabawić sie kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 No to streszczonko mojej stronki: zaczęło się romantycznie- przy kominku. Potem gołe rączki, gołe plecki... Poprosiłam o kolejne wino- bez odzewu. Nowi chcieli masaż bez kolejki. Witos pomylił kluby- pytał o wzór na promień okręgu. Żaba-gonia zmieszała go z błotem, ja dobiłam. Pojawił się inż. Mamoń i narobił trochę szumu. A potem był już striptiz damski i półstriptiz męski.- znaczy się ekipy do malowania. Olkalybowa wygłosiła krótki wykład o masażu i zapowiedziała sprawdzian na jutro. Potem Żaba wróciła świeża i wykąpana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 czajnikom na pohybel , biegniemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A to juz koniec sie zbliza ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 58 Co z nim???? Żaba - spoko - ja gadałem szyfrem do Witosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to co biegniemy żeby nie było? Jestem za to mi wychodzi najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to pewnie ja znowu zakoncze stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 to co biegniemy żeby nie było? Jestem za to mi wychodzi najlepiej. Ti to juz strzelaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 22.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts