inż. Mamoń 22.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? jak pójdziemy, to naklika jeszcze trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? Mozesz klikac ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? jak pójdziemy, to naklika jeszcze trochę... tylko troche jak nie zasne wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? czy satysfakcjonuje Cięmoja odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? nie dlugo Mamon Cie pomsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? A mi Ciebie żal, podobnie zresztą jak kasztanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? jak pójdziemy, to naklika jeszcze trochę... tylko troche jak nie zasne wczesniej tylko 1-2 punkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 mam czas do rana Jajcek - to sam chcesz klikać ? jak pójdziemy, to naklika jeszcze trochę... tylko troche jak nie zasne wczesniej tylko 1-2 punkty... najwyzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? nie dlugo Mamon Cie pomsci czekam na świeży ranking, bo czujęTwój oddech na plecach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ola !!! Dawaj ranking! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? nie dlugo Mamon Cie pomsci Jajcek - nie rób sobie jajców. Ja tam mam tylko 60 czyli cienias jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ola !!! Dawaj ranking! I streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIE odc.1431- stronkę ustrzelił Witos swoimi pięknymi oczami;- odświeżona Żaba poszła marzyć;- tabaluga pisze sprostowanie, potem chce dołączyć do marzycielek, ale Jajcek ją zagaduje żeby nie;- do Jajcka dołącza Joasia i wymieniają doświadczenia z zakresu zaległości na RW;- je się bezczelnie temu przyglądam i czajnikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 STRESZCZENIE odc.1431 - stronkę ustrzelił Witos swoimi pięknymi oczami; - odświeżona Żaba poszła marzyć; - tabaluga pisze sprostowanie, potem chce dołączyć do marzycielek, ale Jajcek ją zagaduje żeby nie; - do Jajcka dołącza Joasia i wymieniają doświadczenia z zakresu zaległości na RW; - je się bezczelnie temu przyglądam i czajnikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ola !!! Dawaj ranking! Psiakość Ola - wracaj i klikaj z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Ola !!! Dawaj ranking! Psiakość Ola - wracaj i klikaj z nami więcej niż jedną dziś i tak nie zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Sorki,ale musiałam doświadczyć jak to sie strzela zza winkla . Ile było jak strzelałaś? to są tajemnice strategiczne.. Joanna - a jak się czujesz widząc ranking i to co zrobiła Kasia? nie dlugo Mamon Cie pomsci Jajcek - nie rób sobie jajców. Ja tam mam tylko 60 czyli cienias jestem Mamonku masz 60 ale szybciutko sie wspinasz i wcale sie nie zdziwie jak bede za twoimi plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts