andre59 23.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Przyłączam się do gratulek dla Majiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 czwartkowo tłusto witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ja również witam wszystkich, załapię się na pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Helo Pączki zjedzone - bo jak myslicie, dlaczego była taka długa cisza Czekamy na kolejną dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.02.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 http://wiadomosci.onet.pl/_i/0602/paczkid.jpg już niosę proszę częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja od razu z kawką, smacznego http://www.kulinaria.pl/foto/97-02-08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.02.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 To i ja pączka w łapę złapię i lecę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.02.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 http://www.nescafe.pl/webpic/orzezwiajaca_kawa_lodowa.jpg to ja dodam kawę na zimno, do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 O Prezes jest A widział szef co się zlotu tyczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam. 14 stron w ciagu jednego wieczoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 gratki Dziękuję, byłam pewna, że przegram z Kze Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... oj kze musisz brać się do roboty, bo pewnwgo dnia wrócisz, odpalisz komputer i nie będziesz "liderum recordum" Biorę się do roboty! cały czas... zajmuje się produkcją Madzi II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Kze - widzisz, od wczoraj nie zdobyłam punkcika - cieszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 gratki Dziękuję, byłam pewna, że przegram z Kze Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... oj kze musisz brać się do roboty, bo pewnwgo dnia wrócisz, odpalisz komputer i nie będziesz "liderum recordum" Biorę się do roboty! cały czas... zajmuje się produkcją Madzi II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach No nie wiem, co na to Żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 gratki Dziękuję, byłam pewna, że przegram z Kze Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... oj kze musisz brać się do roboty, bo pewnwgo dnia wrócisz, odpalisz komputer i nie będziesz "liderum recordum" Biorę się do roboty! cały czas... zajmuje się produkcją Madzi II i bardzo dobrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dzień dobry! Cześć Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 STRESZCZENIUM Kasia sssstrzelam tabaluga1 strzelam 1:0 dla Kasi Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety… Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo. Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli. Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę? Kze - czy mam zacząć się bać Czego bac? Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? a nie lepiej u kze na kolanach No nie wiem, co na to Żona... .........i mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.02.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja od razu z kawką, smacznego http://www.kulinaria.pl/foto/97-02-08.jpg miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Kze - widzisz, od wczoraj nie zdobyłam punkcika - cieszysz się? Smucę sie, żes miała pecha... i nie wcelowałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts