Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

gratki :D

Dziękuję, byłam pewna, że przegram z Kze :wink:

Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... :lol:

oj kze musisz brać się do roboty, bo pewnwgo dnia wrócisz, odpalisz komputer i nie będziesz "liderum recordum" :wink:

Biorę się do roboty! cały czas... zajmuje się produkcją Madzi II :lol: :wink:

Ja tylko z doskoku RW. Dziś mam ciut więcej czasu, ale nie zawsze wtedy kiedy potrzeba.... :lol:

oj kze musisz brać się do roboty, bo pewnwgo dnia wrócisz, odpalisz komputer i nie będziesz "liderum recordum" :wink:

:lol: :lol: :lol:

STRESZCZENIUM

Kasia sssstrzelam

tabaluga1 strzelam

1:0 dla Kasi

Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety…

Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo.  Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli.

Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę?

Kze - czy mam zacząć się bać :o :wink:

Czego bac? :o

Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... :lol: :lol:

A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? :wink: :lol:

a nie lepiej u kze na kolanach :wink:

No nie wiem, co na to Żona... :oops:

:lol: :lol: :lol:

i bardzo dobrz! :lol:

STRESZCZENIUM

Kasia sssstrzelam

tabaluga1 strzelam

1:0 dla Kasi

Tabaluga1 wkurzona poszła się zarobić na śmierć. Ale za chwilke wróciła w nowej smoczej skórze. Dzwoneczek jej tego nigdy nie wybaczy, ale takie są kobiety…

Teska i Endriu wtrącili 3 po 3 Później wpadła Aga i Funia i dopiero się impreza rozkręciła, Kze czując oddech Kasi na plecach zaczyna kombinowac jak osłabić rywala lecz na walke nie ma już siły i chęci. Później wpadła Agacka z potwornym kacem i mówi że to ciśnienie skacze, Majce zamarzła kłódka czyli wszystko w normie bo akurat było zimno. Następnie każdy się czaił na darmo.  Agacka zakończyła stronke ja rozpocząłem w stylu nie powiem jakim …do teraz mnie to boli.

Czemu twierdzisz, że nie mam siły na walkę?

Kze - czy mam zacząć się bać :o :wink:

Czego bac? :o

Wiadomo, że każdy stara się utrzymać swój stołek... :lol: :lol:

A nie chcesz usiąść jednym półdupkiem na stołku ze mną? :wink: :lol:

a nie lepiej u kze na kolanach :wink:

No nie wiem, co na to Żona... :oops:

.........i mąż :wink: