SławekD-żonka 23.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 przemówienia powitalne zawsze sa na poczatku, ale nie wiem o ktorych przemowianiach piszesz, bo bedzie ich kilka... ja tez sie bede produkowal... a szczegolow programu nie moge zdradzic, jest zakaz m. Kilka ... Generalnie chodzi mi o to, że jak będziemy musieli po godzinie wyjść, to co nas ominie, raczej się na to nie zanosi, bo Dorota to wyjątkowo towarzyska bestia, ale z maluchami nigdy nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 przemówienia powitalne zawsze sa na poczatku, ale nie wiem o ktorych przemowianiach piszesz, bo bedzie ich kilka... ja tez sie bede produkowal... a szczegolow programu nie moge zdradzic, jest zakaz m. Kilka ... Generalnie chodzi mi o to, że jak będziemy musieli po godzinie wyjść, to co nas ominie, raczej się na to nie zanosi, bo Dorota to wyjątkowo towarzyska bestia, ale z maluchami nigdy nie wiadomo. po godzinie? chcesz zeby najlepsze Cie omineło? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? napewno przed koncem imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 przemówienia powitalne zawsze sa na poczatku, ale nie wiem o ktorych przemowianiach piszesz, bo bedzie ich kilka... ja tez sie bede produkowal... a szczegolow programu nie moge zdradzic, jest zakaz m. Kilka ... Generalnie chodzi mi o to, że jak będziemy musieli po godzinie wyjść, to co nas ominie, raczej się na to nie zanosi, bo Dorota to wyjątkowo towarzyska bestia, ale z maluchami nigdy nie wiadomo. po godzinie? chcesz zeby najlepsze Cie omineło? m. O matko Oby tylko Dorota wytrwała Szkoda, że obowiązuje Cię tajemnica służbowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 po godzinie? chcesz zeby najlepsze Cie omineło? m. O matko Oby tylko Dorota wytrwała Szkoda, że obowiązuje Cię tajemnica służbowa Ano obowiazuje i napewno nic nie wypaplam wczesniej, silna wola to akurt moja mocna strona m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 silna wola to akurt moja mocna strona m. A moja nie, tylko w 1 przypadku - czekoladę odstawiam od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 silna wola to akurt moja mocna strona m. A moja nie, tylko w 1 przypadku - czekoladę odstawiam od roku ja nie mam z tym problemu, zreszta Ci co mnie widzieli rok temu, teraz pewnie się zdziwią jak mnie zobaczą.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dobrze, że plakietki z nickiem będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dobrze, że plakietki z nickiem będą bez przesady i bez tego ludzie by sie poznali :D no moze z wyjątkiem tych co pierwszy raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasiu Dorotką zajmą sie liczne ciotki, które przybędą. W związku z czym imreza się skończy, a Dorotka nie zechce do domu wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A ja właśnie pierwszy raz a z czekoladą mam problem, zresztą zobaczysz - zobaczycie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? napewno przed koncem imprezy Może wtedy będziemy poznawać się w konciku RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasiu Dorotką zajmą sie liczne ciotki, które przybędą. W związku z czym imreza się skończy, a Dorotka nie zechce do domu wracać A to jest bardzo możliwe, już raz było wycie jak trzeba było się do domu z dobrego towarzystwa zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? napewno przed koncem imprezy Może wtedy będziemy poznawać się w konciku RW... Ja mam nadzieję, że Wy pierwsze kroki skierujecie do tego kącika PS: Maksiu - opis już wydrukowany, oby tylko dojechał cały do W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? napewno przed koncem imprezy Może wtedy będziemy poznawać się w konciku RW... Ja mam nadzieję, że Wy pierwsze kroki skierujecie do tego kącika PS: Maksiu - opis już wydrukowany, oby tylko dojechał cały do W-wy napewno dojedzie.. jesli by mozna prosic to zabierz jeszcze jakas tasme co y bylo jak to przykleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A kiedy skończą się przemówienia? napewno przed koncem imprezy Może wtedy będziemy poznawać się w konciku RW... Ja mam nadzieję, że Wy pierwsze kroki skierujecie do tego kącika PS: Maksiu - opis już wydrukowany, oby tylko dojechał cały do W-wy napewno dojedzie.. jesli by mozna prosic to zabierz jeszcze jakas tasme co y bylo jak to przykleic A jednak, no dobra Zwykła taśma klejąca będzie musiała wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 złożyłam zamówienie na koszulkę -ale fajowo wymyślili obrobione w photo paincie - ipoooszło co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts