SławekD-żonka 23.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 złożyłam zamówienie na koszulkę -ale fajowo wymyślili obrobione w photo paincie - ipoooszło co słychać? O Trini, dawno Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? A nie chesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 złożyłam zamówienie na koszulkę -ale fajowo wymyślili obrobione w photo paincie - ipoooszło co słychać? O Trini, dawno Cię nie było ano maszynę do szycia kupiłam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/prace/poduszka.jpg i troche haftowałam http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/prace/pomniejszone.jpg i bawilam się grafiką http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/bannerek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... to będzie kącik koedukacyjny, spotkanie jak najbardziej pokojowe i integracyjne m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Trini! Brakowało nam Twoich streszczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Trini! Brakowało nam Twoich streszczeń... Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Trini! Brakowało nam Twoich streszczeń... hehe - no jakoś jak nawet jestem to nie mogę trafić w stronkę - o! jak wyżej np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Trini! Brakowało nam Twoich streszczeń... Gatki Dzięki! Nie liczyłem postów, stąd podwójna radość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 złożyłam zamówienie na koszulkę -ale fajowo wymyślili obrobione w photo paincie - ipoooszło co słychać? O Trini, dawno Cię nie było ano maszynę do szycia kupiłam Nie próżnowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a tak, tak http://www.dlugas1982.friko.pl/gatki.jpg dla KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Cześć Trini! Brakowało nam Twoich streszczeń... Gatki Dzięki! Nie liczyłem postów, stąd podwójna radość.. W takim razie należą się podwójne gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 złożyłam zamówienie na koszulkę -ale fajowo wymyślili obrobione w photo paincie - ipoooszło co słychać? O Trini, dawno Cię nie było ano maszynę do szycia kupiłam Nie próżnowałaś no staram się jak mogę ruszam z hurtową produkcją poduszek - tzn. poszewek na jaśki - ale tylko dla domu, na publicznosć to się nie nastawiam, za wysokie progi jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... Trini, kącik po prawej KK zajęło już przy pierwszym spotkaniu, utrwaliło swoją pozycję na spotkaniu drugim, więc na trzecim tradycji stanie się zadość. Jesteś zmartwiona?...myślę, że niepotrzebnie. KK jest w porządku, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Ja - żółtodziób - jestem cała za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Witam czwartkowo Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... Trini, kącik po prawej KK zajęło już przy pierwszym spotkaniu, utrwaliło swoją pozycję na spotkaniu drugim, więc na trzecim tradycji stanie się zadość. Jesteś zmartwiona?...myślę, że niepotrzebnie. KK jest w porządku, naprawdę. ej... ale to nie o to chodzi, że mam coś przeciwko - bo naprawdę nie mam Tylko zadtanawiałam sie co przegapiłam, czy cos było gdzieś pisane Mam nadzieję, że nikt tego nie ma mi za złe, że się po prostu zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts