maksiu 23.02.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... Trini, kącik po prawej KK zajęło już przy pierwszym spotkaniu, utrwaliło swoją pozycję na spotkaniu drugim, więc na trzecim tradycji stanie się zadość. Jesteś zmartwiona?...myślę, że niepotrzebnie. KK jest w porządku, naprawdę. ej... ale to nie o to chodzi, że mam coś przeciwko - bo naprawdę nie mam Tylko zadtanawiałam sie co przegapiłam, czy cos było gdzieś pisane Mam nadzieję, że nikt tego nie ma mi za złe, że się po prostu zapytałam ale napisałaś: bo jakoś inaczej miało byc chyba... no i pytanie skąd takie przypuszczenia, bo ja nie pamietam aby ktos komus cos obiecywa w tym temacie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trini kawę najlepszą jaką tylko przyrządzić potrafię, na powitanie dostaniesz i ciacho , zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zgodnie z tradycją, kącik po prawej stronie schodów opustoszeje na samym końcu. Jestem o tym przekonana. RW + KK...to siła nie do pobicia To w tym samym kaciku będziemy siedzieć? no własnie? bo jakoś inaczej miało byc chyba... Trini, kącik po prawej KK zajęło już przy pierwszym spotkaniu, utrwaliło swoją pozycję na spotkaniu drugim, więc na trzecim tradycji stanie się zadość. Jesteś zmartwiona?...myślę, że niepotrzebnie. KK jest w porządku, naprawdę. ej... ale to nie o to chodzi, że mam coś przeciwko - bo naprawdę nie mam Tylko zadtanawiałam sie co przegapiłam, czy cos było gdzieś pisane Mam nadzieję, że nikt tego nie ma mi za złe, że się po prostu zapytałam ale napisałaś: bo jakoś inaczej miało byc chyba... bo tak pamiętałam, że tak było pisane na RW, jak nie było tak pisane to mnie popraw - stąd moje zdziwienie no i pytanie skąd takie przypuszczenia, bo ja nie pamietam aby ktos komus cos obiecywa w tym temacie . a to juz pytanie nie do mnie - bo to nie ja wymysliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Trini kawę najlepszą jaką tylko przyrządzić potrafię, na powitanie dostaniesz i ciacho , zgoda? Tola, ja naprawdę nie miałam nic złego na mysli, to było po prostu pytanko A ciacho jak najbardziej , poproszę Za kawę dziękuję, bo kota po takowym napoju dostaję No słowem - nie pijam, ale siakąś pyyszną herbatke to poproszę http://www.kolderki.org/forums/html/emoticons/08.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Zmieniając temat - cudne słoneczko wyszło za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Ja - żółtodziób - jestem cała za Kasiu jaki żółtodziób ? Ja to dopiero żółtodzóbem jestem, jeszcze nie otworzyłam żadnej strony RW I dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Ja - żółtodziób - jestem cała za Kasiu jaki żółtodziób ? Ja to dopiero żółtodzóbem jestem, jeszcze nie otworzyłam żadnej strony RW I dziękuję Otwieranie stronek o niczym nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasia - Mamoniowi to trza powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 bo tak pamiętałam, że tak było pisane na RW, jak nie było tak pisane to mnie popraw - stąd moje zdziwienie a to juz pytanie nie do mnie - bo to nie ja wymysliłam a ja pamiętam ze było powiedziane od początku tak: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=992190&highlight=prawo+schod%F3w#992190 :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Rankingum Recordum 1. kze - 1192. Whisper - 1133. SławekD-żonka- 994. Joanna i Janusz - 905. kasztanka - 856. Jajcek - 797. maksiu - 778. fizyk - 739. Majka - 6110. inż. Mamoń - 6011. Teska - 5412. Sonika - 4913. badi - 4114. Olkalybowa -3715. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3218. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier - 2521. andrzejka - 2422. Funia - 1723. Agniesia , verunia- 1424. joola, Trini - 1326.Witos - 1127. Jane, - 1028. Wojty, kasia64, Nefer - 932. żaba_gonia,-833. Januszz - 634. ania, lafcadio,kolia - 537. Ewuś, Paty - 439. damiangajda, Jacek69, Daria - 342. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Sylvia1, andre59 - 246. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2, tabaluga1- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Edziu, ja też sierota w tym względzie jestem Herbatkę zostawiam i zmykam. Dobrego, ciepłego dnia życzę, niech się wszystkim wszystko uda. Idę walczyć z glazurnikiem. http://www.herbata.net/foto/foto2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Kasia - Mamoniowi to trza powiedzieć Oj trzebaby trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Streszczenie:- stronkę zaczęła SławekD-Żonka- Teska ma nici z koszulki i zero pączków- wszyscy chcą mieć dzieci na koszulkach- 4 czy 5 mln pikseli?- Tola przyniosła coś słodkiego- Maksia Małgosia ma loki- będą przemówienia, ale nie wiadomo ile beda trwały- może receptą na przemówienia będzie kącik RW?- nie wiadomo czy Dorotka wytrzyma, ale ponoc mam mieć ciotki- przyszła pisarka Trini- zakończył Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 23.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk aaaa.... ale widzisz - dla kogoś nowego to nie było zrozumiałe czy RW i KK są w tym samym kąciku, czy w dwóch kącikach obok siebie a to różnica Pozatym, to są szczegóły, i po co roztrząsać głupie nie mające nic złego na mysli pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Ja - żółtodziób - jestem cała za Kasiu jaki żółtodziób ? Ja to dopiero żółtodzóbem jestem, jeszcze nie otworzyłam żadnej strony RW I dziękuję Otwieranie stronek o niczym nie świadczy Kasiu niby nie świadczy ale jest przyjemne. A Ty jeszcze tylko jedną i 3- cyfrową jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 dzieńdoberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 a tak, tak http://www.dlugas1982.friko.pl/gatki.jpg dla KZE Woooow... PS Mam nadzieję, że Żony nie ma w pobliżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.02.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Edziu, ja też sierota w tym względzie jestem Herbatkę zostawiam i zmykam. Dobrego, ciepłego dnia życzę, niech się wszystkim wszystko uda. Idę walczyć z glazurnikiem. http://www.herbata.net/foto/foto2.jpg Tolu już mi raźniej, No i powodzenia w walce w glazurnikiem A za herbatkę wielkie dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W związku z tym , ze mój udział w spotkaniu coraz realniejszy więc wpadłam zapytać, czy tez mogę żółtą wstążeczkę przypiąć...chociaż jako honorowy i okazjonalny "wpadacz' do RW Ja - żółtodziób - jestem cała za Kasiu jaki żółtodziób ? Ja to dopiero żółtodzóbem jestem, jeszcze nie otworzyłam żadnej strony RW I dziękuję Otwieranie stronek o niczym nie świadczy Kasiu niby nie świadczy ale jest przyjemne. A Ty jeszcze tylko jedną i 3- cyfrową jesteś Jeśli mi na to Kze pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 A warto o to zadbać- takie jest moje zdanie, ja z miłą chęcią spotkam się z całą ekipą RW A może teraz mając wtyki na samej górze [czytaj 'Maksiu' ] Redakcja zapewni nam jakiś kącik RW na spotkaniu załatwione, po zejsciu ze schodów, w prawo i w kącie bedzie kącik rw, obok kk aaaa.... ale widzisz - dla kogoś nowego to nie było zrozumiałe czy RW i KK są w tym samym kąciku, czy w dwóch kącikach obok siebie a to różnica Pozatym, to są szczegóły, i po co roztrząsać głupie nie mające nic złego na mysli pytanie? ależ droga Trini, czy ktoś tu coś roztrząsa? poprostu próbuje ustalić fakty, bo jesli ktoś coś innego obiecał to trzeba to wyegzekwować, li wyłącznie o to mi chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts