zaba_gonia 25.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Kiepsko sie spało w tej wannie.... Wiesz dlaczego tam spałam???? Tak, czytałam zaległe strony. Jak dobrze pamietam...wypróbuj dziś kosz dla kotów. to zależy czy zdążę na czas do łóżka..... Cześć Żaba Wiem, że napewno nie zdążysz. Czy seks może wygrać z RW ? a jak jest w Twoim przypadku???? Witaj Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ja juz po obiadku.... Jem zupę, ale kontroluję sytuację no nie mow ze przy klawiaturce Jem już drugie danie i cały szas jestem on-line, więc bez kawałów proszę Mamońku! Kończymy obiadek...???? Czy naprawdę myślałyście, że jestem on-line jak jem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miło było, ale bedę sie zbierać. dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja dzisiaj zjadłam 16 pierogów i sie nie chwalę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez tak podejrzewam...ze zabcia nie zdazysz.. Widzisz Żaba - wszyscy jesteśmy zgodni, że seks dla Ciebie niewiele znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? Do końca życia nie zapomne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miło było, ale bedę sie zbierać. dokąd? do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu czytałam,że masz jakąś nową taktykę. Na dwa kompy jedziesz? Nie, naprawdę jadę tylko na jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 JESZCZJO RAZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 trafiłam na końcówkę?? i to bardzo dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 strone rozpoczeła Joanna_janusz i zakończyła również teska uznała że medale w Turynie to cud, inż. Mamoń jadł obiadek, Żabcia przyznała sie ze spanie w wannie do wygodnych eni nalezy po czym wiekość oczekujeze dzis Zabcia znowu będize tam spała bo na łózko sie nie załapie ponadto wyszło na to Olka fugowała samodzielnie ale jeszcze nie dokończyła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Żyję, żyję. Objadłem się i teraz refleks diabli wzięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez tak podejrzewam...ze zabcia nie zdazysz.. Widzisz Żaba - wszyscy jesteśmy zgodni, że seks dla Ciebie niewiele znaczy i co ja mam mu teraz odpowiedzieć.... powiem że ma rację, to pomysli, że oziębła...powiem nie...że rozpustna....udam że nie widziałam tego.... a u nas słońce świeci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Właśnie, to nie podobne do niego???? Myslałm, że się czai... Żaba - ja podczas obiadu nie klikam. Tzn jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? po tych słowach polecę do łazienki na skrzydłach. Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Właśnie, to nie podobne do niego???? Myslałm, że się czai... Żaba - ja podczas obiadu nie klikam. Tzn jeszcze nie To tylko kwesia czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witaj Joanno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Kiepsko sie spało w tej wannie.... Wiesz dlaczego tam spałam???? Tak, czytałam zaległe strony. Jak dobrze pamietam...wypróbuj dziś kosz dla kotów. to zależy czy zdążę na czas do łóżka..... Cześć Żaba Wiem, że napewno nie zdążysz. Czy seks może wygrać z RW ? a jak jest w Twoim przypadku???? Witaj Marcinie Hmmm... staram się zachowywać równowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez tak podejrzewam...ze zabcia nie zdazysz.. Widzisz Żaba - wszyscy jesteśmy zgodni, że seks dla Ciebie niewiele znaczy i co ja mam mu teraz odpowiedzieć.... powiem że ma rację, to pomysli, że oziębła...powiem nie...że rozpustna....udam że nie widziałam tego.... a u nas słońce świeci... u nas już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts