Joanna i Janusz 25.02.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Właśnie, to nie podobne do niego???? Myslałm, że się czai... Żaba - ja podczas obiadu nie klikam. Tzn jeszcze nie jesteś rozsądny, czy nałóg pod kontrolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Rankingum recordum : 1. kze - 1192. Whisper - 1133. SławekD-żonka- 1034. Joanna i Janusz - 935. kasztanka - 856. Jajcek - 807. maksiu - 778. fizyk - 739. inż. Mamoń - 7110. Majka - 6111. Teska - 5412. Sonika - 4913. badi - 4114. Olkalybowa -3815. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3218. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier - 25 ,andrzejka - 2522. Funia - 1723. Agniesia , verunia- 1425. joola, Trini, Witos - 1328. Jane, - 1029. Wojty, kasia64, Nefer, żaba_gonia - 933. Januszz, kolia - 634. ania, lafcadio- 537. Ewuś, Paty - 439. damiangajda, Jacek69, Daria, andre59, tabaluga1, Sylvia1 - 344. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 248. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez tak podejrzewam...ze zabcia nie zdazysz.. Widzisz Żaba - wszyscy jesteśmy zgodni, że seks dla Ciebie niewiele znaczy i co ja mam mu teraz odpowiedzieć.... powiem że ma rację, to pomysli, że oziębła...powiem nie...że rozpustna....udam że nie widziałam tego.... a u nas słońce świeci... Zręcznie wybrnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? po tych słowach polecę do łazienki na skrzydłach. Dzięki . Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ooo i seksik byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tez tak podejrzewam...ze zabcia nie zdazysz.. Widzisz Żaba - wszyscy jesteśmy zgodni, że seks dla Ciebie niewiele znaczy i co ja mam mu teraz odpowiedzieć.... powiem że ma rację, to pomysli, że oziębła...powiem nie...że rozpustna....udam że nie widziałam tego.... a u nas słońce świeci... u nas już nie świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? po tych słowach polecę do łazienki na skrzydłach. Dzięki . Ależ proszę, proszę Jedną mamy z głowy w końcowej rozgrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 hahaha a u mnie to juz szarówka jest....gdzie tu słonce????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ooo i seksik byl O tej porze???? Teska.....zazdroszczę Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Właśnie, to nie podobne do niego???? Myslałm, że się czai... Żaba - ja podczas obiadu nie klikam. Tzn jeszcze nie jesteś rozsądny, czy nałóg pod kontrolą? Chyba NPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 hahaha a u mnie to juz szarówka jest....gdzie tu słonce????? było w południe, jak pojechaliśmy na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? po tych słowach polecę do łazienki na skrzydłach. Dzięki . Ależ proszę, proszę Jedną mamy z głowy w końcowej rozgrywce Jeszcze tu jestem. Wybieram muzę do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Mamoniu, żyjesz? Sylvia gatki. Właśnie, to nie podobne do niego???? Myslałm, że się czai... Żaba - ja podczas obiadu nie klikam. Tzn jeszcze nie jesteś rozsądny, czy nałóg pod kontrolą? Chyba NPK nowy skrócik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 hahaha a u mnie to juz szarówka jest....gdzie tu słonce????? było w południe, jak pojechaliśmy na działkę u mnie tez troszke swieciło...ale pozniej zrobiło sie byle jak....czy wogole bedzie wiosna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Co u Ciebie? Nie powiem brzydko bo jestem damą: wymiotuję już naszą łazienka. dużo jeszcze zostało do zrobienia??? Myślałam,że już nic,ale w niktórych miejscach farba popękała i musze ją zdrapać, ponownie zagruntowac i pomalowac . to Ty sama to robisz??? Żaba - Olka to dzielna dziewczyna, pamiętasz jej zdjęcie w maseczce? po tych słowach polecę do łazienki na skrzydłach. Dzięki . Ależ proszę, proszę Jedną mamy z głowy w końcowej rozgrywce Jeszcze tu jestem. Wybieram muzę do malowania. grunt, to zachować kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 hahaha a u mnie to juz szarówka jest....gdzie tu słonce????? było w południe, jak pojechaliśmy na działkę u mnie tez troszke swieciło...ale pozniej zrobiło sie byle jak....czy wogole bedzie wiosna????? będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ooo i seksik byl O tej porze???? Teska.....zazdroszczę Ci... Teska - a teraz pokaż co potrafisz na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Wnioskuję,że koniec bliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 achtung!!!!!ich fahre!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ooo i seksik byl O tej porze???? Teska.....zazdroszczę Ci... hahaha u mnie???? nie w RW był.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts