monka 25.02.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie rybki http://manka.photosite.com/~photos/tn/375_348.ts1140895356843.jpg Dzis dostaliśmy kilka sztuk ooo rybie króliki poczekaj miesiac będziesz mieć z 50 sztuk to się mnoży jak głupie... zobaczysz - ja miałam gupiki przez kilka lat - za darmo do zoologicznego oddawalam no ale zawsze można w kibelku spuścić mojemu chrześniakowi kiedyś przetrzebiłam stado gupików, kupiłam jedną niewinną rybke z fluoroscencyjnym grzbietem a po czasie okazało się że to jakaś odmiana piranii Po pół roku wykończyła wszystkie gupiki i została sama w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miałem rybki w zeszłym tysiącleciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie rybki http://manka.photosite.com/~photos/tn/375_348.ts1140895356843.jpg Dzis dostaliśmy kilka sztuk ooo rybie króliki poczekaj miesiac będziesz mieć z 50 sztuk to się mnoży jak głupie... zobaczysz - ja miałam gupiki przez kilka lat - za darmo do zoologicznego oddawalam no ale zawsze można w kibelku spuścić albo zachodowac takie zwierzątko http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/87/8797/879789/87978966 przesadziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie rybki http://manka.photosite.com/~photos/tn/375_348.ts1140895356843.jpg Dzis dostaliśmy kilka sztuk ooo rybie króliki poczekaj miesiac będziesz mieć z 50 sztuk to się mnoży jak głupie... zobaczysz - ja miałam gupiki przez kilka lat - za darmo do zoologicznego oddawalam no ale zawsze można w kibelku spuścić mojemu chrześniakowi kiedyś przetrzebiłam stado gupików, kupiłam jedną niewinną rybke z fluoroscencyjnym grzbietem a po czasie okazało się że to jakaś odmiana piranii Po pół roku wykończyła wszystkie gupiki i została sama w akwarium no ale chyba było ich sporo jak potrzebne było jej pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A to mi się trafiło jak ślepej kurze ziarno taaaa gatki http://www.sklep-bielizna.pl/images/1134058492_m.jpg Jakie gustowne pasiaki wiedziałam że ci się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie rybki http://manka.photosite.com/~photos/tn/375_348.ts1140895356843.jpg Dzis dostaliśmy kilka sztuk ooo rybie króliki poczekaj miesiac będziesz mieć z 50 sztuk to się mnoży jak głupie... zobaczysz - ja miałam gupiki przez kilka lat - za darmo do zoologicznego oddawalam no ale zawsze można w kibelku spuścić mojemu chrześniakowi kiedyś przetrzebiłam stado gupików, kupiłam jedną niewinną rybke z fluoroscencyjnym grzbietem a po czasie okazało się że to jakaś odmiana piranii Po pół roku wykończyła wszystkie gupiki i została sama w akwarium no ale chyba było ich sporo jak potrzebne było jej pół roku? ich było dużo no i wykańczała je powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.02.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miałem rybki w zeszłym tysiącleciu. to tak jak ja - ale teraz planuje znowu - młoda się żyjatka domaga, a drugiego chomika nie kupie bo znowu będzie rozpacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 widze ze jednak musze zorganizowac te pizze z dostawa co godzine Witos - lubię pizzę hawajską na cienkim spodzie podana przez trzy nagie hawajki z obwisłymi kwiatami na szyjach. Nie ma sprawy zamawiam. Jedz powoli i żuj dokładnie, z hawajlami zrób co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miałem rybki w zeszłym tysiącleciu. to tak jak ja - ale teraz planuje znowu - młoda się żyjatka domaga, a drugiego chomika nie kupie bo znowu będzie rozpacz... nasz się coś długo trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A ja mam takie rybki http://manka.photosite.com/~photos/tn/375_348.ts1140895356843.jpg Dzis dostaliśmy kilka sztuk ooo rybie króliki poczekaj miesiac będziesz mieć z 50 sztuk to się mnoży jak głupie... zobaczysz - ja miałam gupiki przez kilka lat - za darmo do zoologicznego oddawalam no ale zawsze można w kibelku spuścić no bo ile jedna rybka może naraz gupików zeżreć w końcu co nie? mojemu chrześniakowi kiedyś przetrzebiłam stado gupików, kupiłam jedną niewinną rybke z fluoroscencyjnym grzbietem a po czasie okazało się że to jakaś odmiana piranii Po pół roku wykończyła wszystkie gupiki i została sama w akwarium no ale chyba było ich sporo jak potrzebne było jej pół roku? ich było dużo no i wykańczała je powoli no bo ile w końcu jedna rybka może na raz gupików zeżrec co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.02.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dobranoc Idę się wyciszyć przy swoich rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miałem rybki w zeszłym tysiącleciu. to tak jak ja - ale teraz planuje znowu - młoda się żyjatka domaga, a drugiego chomika nie kupie bo znowu będzie rozpacz... nasz się coś długo trzyma nasz dżungarski - książkowo - po półtora roku zszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 widze ze jednak musze zorganizowac te pizze z dostawa co godzine Witos - lubię pizzę hawajską na cienkim spodzie podana przez trzy nagie hawajki z obwisłymi kwiatami na szyjach. Nie ma sprawy zamawiam. Jedz powoli i żuj dokładnie, z hawajlami zrób co chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a nam gupiki wiecznie padały podgryzała je jedna rybka - brzanka sie nazywała... krótki zywot miały u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Miałem rybki w zeszłym tysiącleciu. to tak jak ja - ale teraz planuje znowu - młoda się żyjatka domaga, a drugiego chomika nie kupie bo znowu będzie rozpacz... nasz się coś długo trzyma nasz dżungarski - książkowo - po półtora roku zszedł ja nie wiem jaki jest nasz ale jest u nas rok a mała dostała go w spadku od mojej siostry, u niej tez był koło roku. A może i dłużej, nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 W sklepie elektrycznym mają akwarium z sumami.Gdy tam jestem, gapię się na nie jakbym nigdy rybek nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 strzelam chyba troszku za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 strzelam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts