Olkalybowa 25.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Monka, choć pogadamy....fajnie,ze Anka już urodziła co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Piotrek wrócił z imprezy. Przerywam klikanie. to sie nazywa pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dzięki wszystkim za gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Monka, choć pogadamy....fajnie,ze Anka już urodziła co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Monka, choć pogadamy....fajnie,ze Anka już urodziła co? na Ciebie to można liczyć... Przyjaciółko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja no niech bedzie.....od biedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... zazdrosnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? Coś Ty. O miłości, przyjaźni, dziewczynach i z dziewczynami tak, o rybkach nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Piotrek wrócił z imprezy. Przerywam klikanie. szkoda...pa,pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja no niech bedzie.....od biedy... bieda to jest taka że Mamoń się wystraszył i zwiał chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... zazdrosnica tez bym chciała, zeby ktoś mi pisał miłosne kawałki na priv..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja no niech bedzie.....od biedy... bieda to jest taka że Mamoń się wystraszył i zwiał chyba on juz czajnikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja no niech bedzie.....od biedy... bieda to jest taka że Mamoń się wystraszył i zwiał chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... Jajcuś ty się zdecyduj, najpierw Olke bałamucisz a teraz z Sylwią na boku kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... zazdrosnica tez bym chciała, zeby ktoś mi pisał miłosne kawałki na priv..... jezeli nr gg jest miloznym kawelkiem to i tobie moge wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts