monka 25.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki sprawdzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki a karasie po....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki a karasie po....... Ola sie rozkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 jjcek masz gg? można na słówko? zajrzyj na priv a oni juz romansują..... zazdrosnica tez bym chciała, zeby ktoś mi pisał miłosne kawałki na priv..... jezeli nr gg jest miloznym kawelkiem to i tobie moge wyslac zero romantyzmu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem JAJCEK!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dzieci śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem JAJCEK!!!!! i dobrze, że dzieci już śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 StreszczeniePoprzedni odcinek zaczal Andre, Witos szedl na testy do mojej bernardynki, Mamoniek byl sie odwswiezyc a Zaba z Monka licytowaly sie o niego, bylo o romansach i swintuszeniu a stronke zakonczyla Zabcia oczywiscie nie zabraklo takze Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki Jajcek. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem JAJCEK!!!!! Slucham Cie kochanie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem niegrzeczny chłopczyk http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/p030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 MARCIN PIZZA IDZIE http://foto.onet.pl/upload/45/56/_581443_n.jpg Witos pizza była świetna, ale co do lasek to muszę Ci powiedzieć, że tylko na reklamie były takie superowskie Wiesz moze dlatego ze........ próbowałem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem JAJCEK!!!!! Slucham Cie kochanie moje ta piosenka to inaczej szła Kocham Cie kochanie moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Rankingum recordum: 1. kze - 1192. Whisper - 1133. SławekD-żonka- 1034. Joanna i Janusz - 955. kasztanka - 856. Jajcek - 817. maksiu - 778. inż.Mamoń - 749. fizyk - 7310. Majka - 6111. Teska - 5512. Sonika - 4913. badi - 4114. Olkalybowa -3815. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3218. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier, andrzejka - 2522. Funia - 1723. Agniesia , verunia- 1425. joola, Trini, Witos - 1328. Jane, - 1029. Wojty, kasia64, Nefer, żaba_gonia - 933. Januszz, kolia - 635. ania, lafcadio- 537. Ewuś, Paty, andre59 - 440. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Sylvia1 - 345. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 247. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 STRESZCZENIUM. Stronkę, jak zwykle, zaczął inżynier za co dostał od Trini gatki nierozłączki. Dalej było o rybkach akwariowych, mopach podobnych do świnki morskiej i duuużych psach. Nieoczekiwanie, jak grom z jasnego nieba wpadły razem Żaba i Olka zmieniając temat na bardziej przyziemny. Witos przyprowadził Mamoniowi pizzę ale ten nawet nie posmakował. Stronkę zakończyła monka. wolisz gadać o rybkach???? wszystkie rybki maja pipki Jajcek!!!! Nie swintusz!!! Tu są damy... Damy ? Temu damy tamtemu damy Ja tylko zartowalem JAJCEK!!!!! Slucham Cie kochanie moje \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts