Joanna i Janusz 25.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola Zaba witajcie teraz sie zacznie no to co pijemy???? wiśniówkę wykańczam daje niezłego kopa o!!!widzicie??? monka też chleje!!!! nooo i czuję już efekty chichram się do monitora a małż się dziwnie na mnie patrzy Obym był złym prorokiem, ale to nie wróży najlepiej eee tam nie dramatyzuj wyrównujemy poziom małż nalał sobie whiskacza to bardzo rozsądne wyjście z sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Joasia a co chcesz szczeniaczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 o ..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Witos miałam na myśli nas wszystkich i że myślami jesteśmy z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ale szybko te posty teraz lecą. Wyszłam po herbatę i już mam, co czytać do konca chyba jeszcze kawalek ?????? ale jaki duży czy malutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Joasia a co chcesz szczeniaczka ? bardzo kiedyś, to moje dzieci chcą, a ja bronię się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ale szybko te posty teraz lecą. Wyszłam po herbatę i już mam, co czytać do konca chyba jeszcze kawalek ?????? ale jaki duży czy malutki? nie wiem nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Inżynier musiał w tempie przyśpieszonym odejść od komputera. Teraz jest za to świeżutki i pachnący no no.... No nie i znowu będziecie chcieli zostać sami. troche monka przeszkadza...weż ją do kk na kawę dla mnie za poźno podzielimy się jakoś , dzisiaj ty jutro jutro ja no niech bedzie.....od biedy... bieda to jest taka że Mamoń się wystraszył i zwiał chyba Psiakość wiecie jak wyglądały te hawajki od Witosa? To patrzcie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/b/b2/Kobieta_inuicka_stara_BKL001xx003.jpg/180px-Kobieta_inuicka_stara_BKL001xx003.jpg widze ze poswieciłeś nawet swoje zdjecie z legitymacji studenckiej ... tylko czemu taki smutny może mu fryzura nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Witos miałam na myśli nas wszystkich i że myślami jesteśmy z tobą No wiesz co myślałem ze chcesz się dołaczyć do fajnej impreski, wiesz ja nie jestem taki łatwy ze mną trzeba najpierw troche pochodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dobry wieczor ale gonicie!!! a i czolowka zaraz sie zmieni chyba ja juz na 5 miejscu Kasztanko - miło Cię widzieć Powalcz trochę i nie odpuszczaj Kasi i Joasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki dla zwyciezcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Joasia a co chcesz szczeniaczka ? bardzo kiedyś, to moje dzieci chcą, a ja bronię się jak mogę To jak cos z tego wyjdzie to moze dzieci twoje dostana prezent od zajaczka wielkanocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Joasia a co chcesz szczeniaczka ? bardzo kiedyś, to moje dzieci chcą, a ja bronię się jak mogę ale te będą wyjątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki dla zwyciezcy. myslisz ze to juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki dla zwyciezcy. Muszę zaczać liczyć bo obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dobry wieczor ale gonicie!!! a i czolowka zaraz sie zmieni chyba ja juz na 5 miejscu Kasztanko - miło Cię widzieć Powalcz trochę i nie odpuszczaj Kasi i Joasi a zwłaszcza nie pozwól na to, aby chłopaki Cię wyprzedziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Joasia a co chcesz szczeniaczka ? bardzo kiedyś, to moje dzieci chcą, a ja bronię się jak mogę ale te będą wyjątkowe bardzo wyjatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie Witos szedl na testy do mojej bernardynki, dopiero sie wybieram mam winko świece kwiaty kilka komplementów w zanadrzu, wiesz będzie miło. jesteśmy z Tobą no to juz mamy trójkacik i czekamy na efekty Witos miałam na myśli nas wszystkich i że myślami jesteśmy z tobą No wiesz co myślałem ze chcesz się dołaczyć do fajnej impreski, wiesz ja nie jestem taki łatwy ze mną trzeba najpierw troche pochodzić ... no akurat z tą dziewczyna to masz szanse...na spacery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Gatki dla zwyciezcy. Muszę zaczać liczyć bo obciach. to daj znac jak policzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts