monka 25.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 gatki!!! http://szamanka.pl/images/fullsize/071s.jpg Monka czemu takie sexi gatki oddajesz ? juz ci nie potrzebne ? po takiej porcji wiśniówki już nie to moze Ja zzaraz do Ciebie wpadne Jajcuś a czemu ty się jąkasz? Bo mnie dech zaparlo serce stanelo i zaniemowilem i wogole zaraz Ola chyba z nowy mi reanimacje bedzie musiala przeprowadzic Jakby Ola nie mogła to Pani zaraz się tobą zajmie http://www.threewisheslingerie.com/images/nurse-l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 i znowu makiem zapachniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 gatki!!! http://szamanka.pl/images/fullsize/071s.jpg Monka czemu takie sexi gatki oddajesz ? juz ci nie potrzebne ? po takiej porcji wiśniówki już nie to moze Ja zzaraz do Ciebie wpadne Jajcuś a czemu ty się jąkasz? Bo mnie dech zaparlo serce stanelo i zaniemowilem i wogole zaraz Ola chyba z nowy mi reanimacje bedzie musiala przeprowadzic Jakby Ola nie mogła to Pani zaraz się tobą zajmie http://www.threewisheslingerie.com/images/nurse-l.jpg Pani niczego nie brakuje ale nasza Ola jest niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam a ja wlasnie jestem na tym etapie znaczy myslenia oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam upsss nie doczytałam, myśłałam że to pytanie do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 i znowu makiem zapachniało jakim makiem ? ja tu powazne pytanie do ciebie pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam upsss nie doczytałam, myśłałam że to pytanie do wszystkich im więcej głosów, tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam upsss nie doczytałam, myśłałam że to pytanie do wszystkich odpowiedzi innych tez sa mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam a ja wlasnie jestem na tym etapie znaczy myslenia oczywiscie Jajcuś a kiedy zaczynasz? materiał i ekipę już wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam upsss nie doczytałam, myśłałam że to pytanie do wszystkich im więcej głosów, tym lepiej oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 i znowu makiem zapachniało Olka - kiedy kończysz fugowanie i malowanie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 tynki od ładnej blondynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? powiem szczerze ze jeszcze o tym nie myślałam a ja wlasnie jestem na tym etapie znaczy myslenia oczywiscie materiał i ekipę już wybrałeś? oczywiscie ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 i znowu makiem zapachniało Olka - kiedy kończysz fugowanie i malowanie łazienki? nie wyganiaj jej dziś do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Nie czajnikuję tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. ja chyba też budujemy podobnym systemem Olu, mój mąż też wiele robi sam a jak przyjdzie czas to i ja będę mogla się wykazać. Podziwiam Cię za Twoją pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts