inż. Mamoń 25.02.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dziwny macie system budowania tynki, fugowanie płytek.... ja robie szalunki zalewam beton wprowadzam sie wciągam flage na maszt podłanczam kompa gram w Medal of Honor. Pozabijaj wszystkich Niemców dwa razy (jak Chuck Norris) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Streszczenie- stronkę rozpoczęła Sylwia1, inzynier paradował w gaciach i to bardzo nieskromnie, Monka oddała sylwii swoje gatki, bo już nie potrzebuje, Jajcek usiołował wyciągnąć Olęna rozmowy budowlane, ale mu trochę nie wyszło, bo stanęło mu serce i domagał się reanimacji, była jeszcze kasztanka i Witos i ja tam byłam, ale nic nie piłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A czy kto mi powie jakie rzedu sa kwoty za wytynkowanie domku pietrowego powiedzmy 10x10 chodzi o calkowity koszt material plus robocizna zakladajac ze budynek ocieplonony i klejem zaciagniety ja niestety nie etap, nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A czy kto mi powie jakie rzedu sa kwoty za wytynkowanie domku pietrowego powiedzmy 10x10 chodzi o calkowity koszt material plus robocizna zakladajac ze budynek ocieplonony i klejem zaciagniety Robocizna to 6 - 7 zł/m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra jeju a co to? i czemu nowych fotek w dzienniku nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A czy kto mi powie jakie rzedu sa kwoty za wytynkowanie domku pietrowego powiedzmy 10x10 chodzi o calkowity koszt material plus robocizna zakladajac ze budynek ocieplonony i klejem zaciagniety Robocizna to 6 - 7 zł/m kw To niezla cena bo u nas to slyszalem o 10zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Rankingum recordum: 1. kze - 1192. Whisper - 1133. SławekD-żonka- 1034. Joanna i Janusz - 965. kasztanka - 856. Jajcek - 817. maksiu - 778. inż.Mamoń - 759. fizyk - 7310. Majka - 6111. Teska - 5512. Sonika - 4913. badi - 4114. Olkalybowa -3815. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3218. monka - 3119. markus_gdynia - 2820. Jezier, andrzejka - 2522. Funia - 1723. Agniesia , verunia- 1425. joola, Trini, Witos - 1328. Jane, - 1029. Wojty, kasia64, Nefer, żaba_gonia - 933. Januszz, kolia - 635. ania, lafcadio- 537. Ewuś, Paty, andre59, Sylvia1 - 441. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1 - 345. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 247. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, Agacka, DARIO2 - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? myślę, że tak wiele ludzi je bierze, producent zarabia wiec może sobie pozwolić na niższa cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 OLA czy ty wogole zauwazylas jak cie docenilem na poprzedniej stronce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.02.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 OLA czy ty wogole zauwazylas jak cie docenilem na poprzedniej stronce ?? Tak oczywiście mąż stoi obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dobranoc! Juz ?????????? Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm a w jakim kolorze? jak nie prowadzisz dziennika to może tutaj jakąś fotkę pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 OLA czy ty wogole zauwazylas jak cie docenilem na poprzedniej stronce ?? Tak oczywiście mąż stoi obok OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Przestan w wannie jest wygodnie a z nami przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts