Witos 25.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. i pewnie cala noc kukala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Jajcek jeszcze raz dziękuję za docenienie moich umiejętności reanimacyjnych. Dobrej nocy Wszystkim życzę. Do zobaczenia jutro z rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. i pewnie cala noc kukala ? przecież to nie kukułka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 wróćiłam z czytania Narnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 wróćiłam z czytania Narnii i rece Ci sie juz nie trzęsą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze I tez chodzi o sciane 2w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Jajcek jeszcze raz dziękuję za docenienie moich umiejętności reanimacyjnych. Dobrej nocy Wszystkim życzę. Do zobaczenia jutro z rana . papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. i pewnie cala noc kukala ? przecież to nie kukułka. mialobyc KUMKALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 wróćiłam z czytania Narnii i rece Ci sie juz nie trzęsą... a literówek nie robie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. Akryl jest spoko jak masz silikaty albo BK to jest super a na maxach po roku odpada płatami, nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No więc spróbuję jeszcze jedną stronkę upolować, a potem spanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 wróćiłam z czytania Narnii i rece Ci sie juz nie trzęsą... a literówek nie robie? nie o to chodzi, chodzi o rysuneczek obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Jajcek jeszcze raz dziękuję za docenienie moich umiejętności reanimacyjnych. Dobrej nocy Wszystkim życzę. Do zobaczenia jutro z rana . miłych snów Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ola a ja tak z innej beczki na powazny budowlany temat jak na to forum przystalo Jakie tynki zewnetrzne chceci klasc (a moze juz je macie ale jesli dobrze pamietam to nie macie - ale namieszalem)? Nie wiem jeszcze. Po chwlili namysłu już wiem TAŃSZE. Nie wiem czemu ale one tez mi sie najbardziej podobaja wiadomo myslisz te tynki maja wiecej zwolennikow ? Apropos tynków - u mnie są Finngard Mini. Trochę droższe od najtańszych, ale tylko trochę, a firma raczej dobra a cos wiecej na ten temat ? w twoim dzienniku moze ? Dziennika od dawna już nie prowadzę. Ściany mam 2-w ze styropianem. Namawiali mnie na tynki akrylowe Matres-Revco - myślę, żę są naprawdę dobre. Jednak nie mieli nigdzie porządnego czyli dużego wzornika kolorów. Przypadkiem trafiłem do innej hurtowni i tam namówili mnie na Tikkurile czyli Finngard Mini. To akryl - baranek 1,5 mm. Jak pamiętam to zapłaciłem tylko jakieś 300 zł więcej niż dałybym za Matresa. Faktura jest ładna - dość delikatna jak na 1,5mm Musze sie kontrolnie rozejrzec ale wlasnie nie wiedzialem czego szukac: silikon? akryl ? cholipa wie co jeszcze Poszedłem w akryl bo na silikon nie było mnie specjalnie stać. Jeśli mam być szczery to nic konkretnego nie mogę o tym tynku powiedzieć bo mam go od października. Ekipa chwaliła go sobie za konsystencję i łatwość obróbki. Ja z kolei chwalę ekipę bo wyszło równiuteńko co widać nawet przy równoległym świetle. czyli juz wiemy ze silikon jest drozszy tylko czy to oznacza ze lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja też już pójde bo mi prrzyjdzie w wannie spać, jak Żabie wczorajszej nocy. Niech nie kłamie spała u mnie ........na wycieraczce. i pewnie cala noc kukala ? przecież to nie kukułka. mialobyc KUMKALA nie mogła kumkac bo ją na bucie ktoś przyniósł i wtarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Akryl jest spoko jak masz silikaty albo BK to jest super a na maxach po roku odpada płatami, nikt nie wie dlaczego tak sie dzieje. I to wazna uwaga czyli na maxa+styropian silikonowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 25.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts