sylvia1 26.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 szukałam fajnej grafiki na avatar i w końcu cos tam mi sie udało znaleźć.. tyle, że z racji szybkości literówki robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Co u Was? Spokojny, niedzielny dzień.... Starszy syn pociął się brzytwą.....młodszy wisi za oknem....mąż pokazuje sąsiadce rurę odpływową w łazience i zamek sie zaciął i nie mogą wyjść....przyjechała teściowa i zagląda mi w gary... .......NUDY.... bardzo się zaciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Co u Was? Spokojny, niedzielny dzień.... Starszy syn pociął się brzytwą.....młodszy wisi za oknem....mąż pokazuje sąsiadce rurę odpływową w łazience i zamek sie zaciął i nie mogą wyjść....przyjechała teściowa i zagląda mi w gary... .......NUDY.... a to tak normalnie, jak w każdej polskiej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 witam popoludniowo nie nadazam stronek czytac czesć Teska ! To co??? palimy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Co u Was? Spokojny, niedzielny dzień.... Starszy syn pociął się brzytwą.....młodszy wisi za oknem....mąż pokazuje sąsiadce rurę odpływową w łazience i zamek sie zaciął i nie mogą wyjść....przyjechała teściowa i zagląda mi w gary... .......NUDY.... jak tak wygląda spokojna niedziela to ja wysiadam w takim razie u mnie super spokojna niedziela dizeci znalalazły fajna nowa gre (tzn bardzo stara ale dla nich nowa i nawet corcia stroniaca od kompa gra) obiad zjedzony podwieczorku niet moze kto podrzuci kawalek ciasta co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam jeszcze raz I zaraz uciekam na występ taneczny młodszej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Co u Was? Spokojny, niedzielny dzień.... Starszy syn pociął się brzytwą.....młodszy wisi za oknem....mąż pokazuje sąsiadce rurę odpływową w łazience i zamek sie zaciął i nie mogą wyjść....przyjechała teściowa i zagląda mi w gary... .......NUDY.... a to tak normalnie, jak w każdej polskiej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... niestety masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie sama nie wiem...może wieczorkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... Wychodzi tu na światło dzienne nasze marne zaplecze. Snowbordzistki jeżdżą trenować do Austrii bo u nas nie ma warunków. Porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie sama nie wiem...może wieczorkiem.... Dawaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Co u Was? Spokojny, niedzielny dzień.... Starszy syn pociął się brzytwą.....młodszy wisi za oknem....mąż pokazuje sąsiadce rurę odpływową w łazience i zamek sie zaciął i nie mogą wyjść....przyjechała teściowa i zagląda mi w gary... .......NUDY.... hahahahahh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts