Teska 26.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie sama nie wiem...może wieczorkiem.... pokaz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... Wychodzi tu na światło dzienne nasze marne zaplecze. Snowbordzistki jeżdżą trenować do Austrii bo u nas nie ma warunków. Porażka. I jeszcze jedno mnie zastanawia. Są przecież niełatwe czasy. Wielu ludziom ciężko zarobić na utrzymanie. Zastanawiam się czemu tysiące młodych ludzi zadowala się tym, żę mają stragan z warzywami i wyciągają 1-2 tysiące na miesiąc. Może lepiej walczyć w sporcie? Przecież są chyba jakieś stypendia dla zawodników. Czy nie lepiej trenować i dostawać te parę złotych, a przecież niektórym się uda zarobić większą kasę... Nie znam szczegółów tego ile i w jakiej postaci zarabiają sportowcy, ale chyba taka Marczułajtis i inni nie jeżdżą po Europie za darmo. Jak to właściwie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Inżynierku, zapal sobie lepiej....wyluzujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Inżynierku, zapal sobie lepiej....wyluzujesz.... Gosiaczku - ja nie palę. Paliłem dość dawno temu i to tylko w górach. Wydawało mi się, że nadmiar świeżego powietrza mi szkodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... Wychodzi tu na światło dzienne nasze marne zaplecze. Snowbordzistki jeżdżą trenować do Austrii bo u nas nie ma warunków. Porażka. I jeszcze jedno mnie zastanawia. Są przecież niełatwe czasy. Wielu ludziom ciężko zarobić na utrzymanie. Zastanawiam się czemu tysiące młodych ludzi zadowala się tym, żę mają stragan z warzywami i wyciągają 1-2 tysiące na miesiąc. Może lepiej walczyć w sporcie? Przecież są chyba jakieś stypendia dla zawodników. Czy nie lepiej trenować i dostawać te parę złotych, a przecież niektórym się uda zarobić większą kasę... Nie znam szczegółów tego ile i w jakiej postaci zarabiają sportowcy, ale chyba taka Marczułajtis i inni nie jeżdżą po Europie za darmo. Jak to właściwie jest? ech...przy niedzieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Inżynierku, zapal sobie lepiej....wyluzujesz.... Poważnie masz teściową na karku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mamoniu, a pamietasz jak pisałes,że na olimpiadzie zdobędziemy 0 medali? Jak sie czujesz z brązem i srebrem? Czuję się świetnie bo to nie ja je zdobyłem Olka - a tak poważnie. Źle się stało, że są te medale. Będzie teraz powód do piania z zachwytu dla wszystkich dziennikarzy. Dwa nędzne medaliki przesłonią obraz mizerii polskich sportów zimowych. Ile medali zdobyli Niemcy - chyba ze 30, a taka Estonia - 3 złote, a Czesi - 4 (w tym 1 złoty). Jak my się prezentujemy na ich tle? A zauważyłaś ile było na tych igrzyskach klęsk naszych zawodników? Te dwa medaliki to naprawdę nędza i nic tu nie zmienia fakt, że na ogół bywało gorzej czyli 0-0-0. Takie jest moje zdanie .... Wychodzi tu na światło dzienne nasze marne zaplecze. Snowbordzistki jeżdżą trenować do Austrii bo u nas nie ma warunków. Porażka. I jeszcze jedno mnie zastanawia. Są przecież niełatwe czasy. Wielu ludziom ciężko zarobić na utrzymanie. Zastanawiam się czemu tysiące młodych ludzi zadowala się tym, żę mają stragan z warzywami i wyciągają 1-2 tysiące na miesiąc. Może lepiej walczyć w sporcie? Przecież są chyba jakieś stypendia dla zawodników. Czy nie lepiej trenować i dostawać te parę złotych, a przecież niektórym się uda zarobić większą kasę... Nie znam szczegółów tego ile i w jakiej postaci zarabiają sportowcy, ale chyba taka Marczułajtis i inni nie jeżdżą po Europie za darmo. Jak to właściwie jest? ech...przy niedzieli.... Masz rację, że to nie ma sensu, ale Olka mnie wywołała do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Ponieważ zbliża się koniec więc się oddalam aby dać szansę potrzebującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie sama nie wiem...może wieczorkiem.... Dawaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Inżynierku, zapal sobie lepiej....wyluzujesz.... Gosiaczku - ja nie palę. Paliłem dość dawno temu i to tylko w górach. Wydawało mi się, że nadmiar świeżego powietrza mi szkodził... ja tez nie. To jest może 5 papieros w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 ZATKAŁO WAS?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 chyba sobie zapalę...tak zamiast picia... No nie - tego jeszcze nie było trochę się krztuszę , ale jakoś idzie... Mąż zrobił mi zdjęcie jak palę... Zobaczycie że nie kłamałam..... Prosimy o zdjęcie sama nie wiem...może wieczorkiem.... Dawaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 zatkało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 ZATKAŁO WAS?????? hahaha ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 ja w ogóle nie pale ilośc papierosków w zyciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Teska , dlaczego płaczesz??? Tez chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts