Jajcek 26.02.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Czesc Olenka A ty tez rano w dzienniczku pisalas a tu nic nie skrobnelas serio?Nie wiem jak to sie mogło stać . wstydz sie wstydz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 kto ni eobejrzał to już nie zobaczy... A jednak zobaczylem Teska dzieki Od razu widać, że Żaba, na co dzień nie pali. Trzyma tego papierosa tak jakoś nieporadnie. Wogole nie pasuje jej ten papieros co innego jakas lampka ........... z alkoholem najlepiej i najlepiej jakby założyła te czerwone majtki od monki. wtedy by sie prezentowala rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.02.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Musze uciekac bo dzieci od rana u dziadkow i czas je pozabierac wiec zycze spokojnego klikania i mielgo wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 kto ni eobejrzał to już nie zobaczy... A jednak zobaczylem Teska dzieki Od razu widać, że Żaba, na co dzień nie pali. Trzyma tego papierosa tak jakoś nieporadnie. Wogole nie pasuje jej ten papieros co innego jakas lampka ........... z alkoholem najlepiej i najlepiej jakby założyła te czerwone majtki od monki. wtedy by sie prezentowala rewelacyjnie no to już sie przebieram i zrobięsobie następne zdjęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 kto ni eobejrzał to już nie zobaczy... A jednak zobaczylem Teska dzieki Od razu widać, że Żaba, na co dzień nie pali. Trzyma tego papierosa tak jakoś nieporadnie. Wogole nie pasuje jej ten papieros co innego jakas lampka ........... z alkoholem najlepiej i najlepiej jakby założyła te czerwone majtki od monki. wtedy by sie prezentowala rewelacyjnie no to już sie przebieram i zrobięsobie następne zdjęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Szkoda Olu, że nie mieszkamy bliżej.... Poszalałybyśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Szkoda Olu, że nie mieszkamy bliżej.... Poszalałybyśmy..... oj tak....i do końca życia spałybyśmy w wannach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Szkoda Olu, że nie mieszkamy bliżej.... Poszalałybyśmy..... oj tak....i do końca życia spałybyśmy w wannach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 A co teraz będziemy robic????? Może powklejasz jakieś fajne fotki...tych...no ...wiesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam po raz kolejny To chyba było 88888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 A co teraz będziemy robic????? Może powklejasz jakieś fajne fotki...tych...no ...wiesz..... Zaraz zobaczę jak mi google chodza bo coś ostatnio odmawiają posłuszenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam po raz kolejny To chyba było 88888 Mamońku powiedz, że mną nie gardzisz.....za tego papierosa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Szkoda Olu, że nie mieszkamy bliżej.... Poszalałybyśmy..... oj tak....i do końca życia spałybyśmy w wannach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Teska wykasuj to moje zdjecie ze swojego postu...bo sie wstydzę... Proszę!!! Teska - może trzeba je zachować dla przyszłych pokoleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Sprawdzałam na Googlach, nie ma żadnych fajnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.02.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam po raz kolejny To chyba było 88888 Mamońku powiedz, że mną nie gardzisz.....za tego papierosa.... Ależ nie gardzę Tobą ani troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Sprawdzałam na Googlach, nie ma żadnych fajnych zdjęć. a tak na prawdę to nie mam weny żeby szukać tzn. nie chce mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Sprawdzałam na Googlach, nie ma żadnych fajnych zdjęć. Trudno....przeżyję.... No to co? Bedziemy tak bezczynnie siedzieć????? Idę po szampana.... Mamońku, tylko nie pisz że sie o mnie martwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/233006.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts