inż. Mamoń 01.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ale nas wystawili mają ubaw co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratki dla zwycięzcy Ewka czy tola? Jak ja Cię lubię, nio GRRRRRRRRRRRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie...m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu tylko pamietaj ze w sobote sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci akurat ....walka to walka .... dla mnie to honor przegrywać z najlepszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post Mamonku wierze Ci bo ja tez szczere gratulacje chcialem zlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci nie placz nastepny bedzie dla Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu tylko pamietaj ze w sobote sie widzimy to nie ma zadnego znaczenia... zero tolerancji, nie jesteście panowie dzentelmentami, przynosicie hanbe facetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post a jak sie widzi pierwszy post ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post Ja całkowicie dobrowolnie oddaję mój punkt. Zdaje się, że trzeba w tym celu usunąć post. Proszę więc Admina o usunięcie mojego postu pierwszego na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post tak czasami jest kiedyś ciężarnej kasztance wystawialiśmy stronke dla poprawy jej kiepskiego samopoczucia no i czasami sie nie udawało akurat wpadał ktoś kto o tym nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci nie placz nastepny bedzie dla Toli kolejność alfabetyczna jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Kurde Jacek - ja poważnie spieprzyłem sprawę niechcący. Pełna załamka. Widziałem już pierwszy post Ja całkowicie dobrowolnie oddaję mój punkt. Zdaje się, że trzeba w tym celu usunąć post. Proszę więc Admina o usunięcie mojego postu pierwszego na tej stronie. nic z tego, trzeba było patrzeć gdzie sie kolega z butami pchał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts