Jajcek 01.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu tylko pamietaj ze w sobote sie widzimy to nie ma zadnego znaczenia... zero tolerancji, nie jesteście panowie dzentelmentami, przynosicie hanbe facetom Maksiu ale my naprawde mielismy szczere checi i to bylo niechcacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gratulki dla zwyciezczyni Jacek - ale się załamałem Mam pomysl udajmy ze nas tu nie bylo i punkcik dla Ew-ci nie placz nastepny bedzie dla Toli kolejność alfabetyczna jak rozumiem? poprostu Ewcia przed toba weszla na te stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... patrz wyżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... no to klikajmy a wy dziewczyny bądźcie w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... pogadajmy lepiej co słychać w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... patrz wyżej.. Maksiu zrob wyjatek i usun dwa pierwsze posty - prosimyyyy wkoncu tez jestes meszczyzna wiec pomoz nam wyjsc z twarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 to moje gratki dla inż .... http://www.obiektywni.pl/upload/real/26_905554.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... patrz wyżej.. Maksiu zrob wyjatek i usun dwa pierwsze posty - prosimyyyy wkoncu tez jestes meszczyzna wiec pomoz nam wyjsc z twarza Maksiu nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu tylko pamietaj ze w sobote sie widzimy to nie ma zadnego znaczenia... zero tolerancji, nie jesteście panowie dzentelmentami, przynosicie hanbe facetom Maksiu - wiele możesz powiedzieć np. o braku należytej uwagi, o włażeniu z butami itp. ale z dżentelmenami i hańbą facetów to mocno przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 pogadajmy lepiej co słychać w życiu? tolu jak tam plaża? zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. Jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. Wiec już sie bójcie... M. maksiu - jak możesz jakoś usunąć mój post nr 1 z tej strony to proszę zrób to. Niezależnie od tego klikam teraz jak szalony do końca strony ... patrz wyżej.. maksiu zrob wyjatek i usun dwa pierwsze posty - prosimyyyy wkoncu tez jestes meszczyzna wiec pomoz nam wyjsc z twarza n i e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 mój komp na tej osiedlowej kablówce to chodzi tempem stukniętego żółwia. ...mam szanse tylko o 3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? tak mam pytanie a pamietasz jak calkiem niedawno ty zrzekles sie punkta ??????????? wiec teraz pmoglbys Mamoniowi i mi bo my naprawde niechcacy jak Ty wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. Maksiu tylko pamietaj ze w sobote sie widzimy to nie ma zadnego znaczenia... zero tolerancji, nie jesteście panowie dzentelmentami, przynosicie hanbe facetom Maksiu - wiele możesz powiedzieć np. o braku należytej uwagi, o włażeniu z butami itp. ale z dżentelmenami i hańbą facetów to mocno przesadziłeś. drogi inzynierze, a kto poprzednia cała strone zapewnial ze ustapi, ze nei bedzie strzelal i tak dalej? a jak wyszlo? dla mnie to ewidentny przyklad na to co napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts