Ew-ka 01.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Brawo -Maksiu -za swe czyne trzeba odpowiadać niech sie chłopaki męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki przestańcie, plizzzz to tylko zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 mój komp na tej osiedlowej kablówce to chodzi tempem stukniętego żółwia. ...mam szanse tylko o 3 w nocy to tak jak ja ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nie napiszę streszczenia. Jak się orientuję jest to warunek konieczny do otrzymania punktu. Nie piszę i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 chłopaki przestańcie, plizzzz to tylko zabawa zabawa zabawą ale przegiął mocno, mnie tez to zabolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 no to daleko jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? tak mam pytanie a pamietasz jak calkiem niedawno ty zrzekles sie punkta ??????????? wiec teraz pmoglbys Mamoniowi i mi bo my naprawde niechcacy jak Ty wtedy zamiast tego proponuje dać za chwile przykład.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? A wogole uwazam ze punktu e nie lamiemy w zadnym wypadku caly czas jettesmy w temacie tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ..jeju, przestańcie już... powiedzcie jak minął dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ale o co chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ..jeju, przestańcie już... powiedzcie jak minął dzień... ale byłam zła ...na cały świat ...i jeszcze tu sie stresuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 58 gotowi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ..jeju, przestańcie już... powiedzcie jak minął dzień... ale byłam zła ...na cały świat ...i jeszcze tu sie stresuję!!!! kto na odcisk nastąpił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 POOOOOOOOSZI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 01.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? A wogole uwazam ze punktu e nie lamiemy w zadnym wypadku caly czas jettesmy w temacie tego watku Spokój chłopcy, bo zbanuję obydwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts