SławekD-żonka 02.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam, Ano było wczoraj dużo emocji....ale Tola stronkę zaliczyła I śliczne gatki dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 marsz do przedszkola ........ --> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 02.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ogród mi się przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ogród mi się przesuwa A mi dodatkowo dobry nastrój. Zima okropnie działa na moje samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ogród mi się przesuwa A mi dodatkowo dobry nastrój. Zima okropnie działa na moje samopoczucie na moje też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ogród mi się przesuwa A mi dodatkowo dobry nastrój. Zima okropnie działa na moje samopoczucie na mnie też działa paskudnie juz nawet moje dzieci maja dosyć zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam! Kze ...trochę inne gatki http://www.obiektywni.pl/upload/real/5482_212830.jpg Troszkę brakuje mi do takiej postury... Ale tylko troszkę, prawda kze Oprócz tego, że mam 170cm, a on chyba ciut wyższy jest, to reszta u mnie jest prawie identyczna... A prawie robi dużą różnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 10 stronek do przeczytania... Nie podejmuję sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dzień dobry! Cześć Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam! Kze ...trochę inne gatki Troszkę brakuje mi do takiej postury... Ale tylko troszkę, prawda kze Oprócz tego, że mam 170cm, a on chyba ciut wyższy jest, to reszta u mnie jest prawie identyczna... A prawie robi dużą różnice... Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Monka chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Widziałam cóż to za zdziwienie??? koledzy nie fer postępowali, wiec trzeba było ich przywołać do pionu :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 10 stronek do przeczytania... Nie podejmuję sie... ostatnie 2 są ciekawe, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. A nie będzie jej 21 marca? A ja liczyłem, ze wznowie budowe w połowie marca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 10 stronek do przeczytania... Nie podejmuję sie... ostatnie 2 są ciekawe, polecam To chyba cofnę się i poczytam... Skoro polecasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 10 stronek do przeczytania... Nie podejmuję sie... ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts