SławekD-żonka 02.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Monka chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Widziałam cóż to za zdziwienie??? koledzy nie fer postępowali, wiec trzeba było ich przywołać do pionu :D m. Ostrto było, ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Liczę na ten cień PS: Ale masz niezłą kumulację w domu my mamy imprezkę w środę-dla dziadków i w sobotę dla równieśników- Zuzia skończy 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Liczę na ten cień PS: Ale masz niezłą kumulację w domu my mamy imprezkę w środę-dla dziadków i w sobotę dla równieśników- Zuzia skończy 2 lata Same imprezki - ogólnokrajowa kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Monka chłopaki.. jak następnej strony nie otworzy któraś z kobitek to osobiscie was zbanuje, a u mnie słowo droższe pieniedzy.. wiec już sie bójcie... m. no co, gorąco było wczoraj Widziałam cóż to za zdziwienie??? koledzy nie fer postępowali, wiec trzeba było ich przywołać do pionu :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Liczę na ten cień PS: Ale masz niezłą kumulację w domu my mamy imprezkę w środę-dla dziadków i w sobotę dla równieśników- Zuzia skończy 2 lata Same imprezki - ogólnokrajowa kumulacja A kto zrobi imprezkę na RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? My to spoko, a wyobrażasz sobie Dorotę w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? w naszym pierwszym mieszkaniu nie było ogrzewania w łazience i zimą temperatura oscylowała koło 3-4 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 mam problemy z dotarciem w sobotę będę robić co w mojej mocy, aby przybyć przynajmniej na chwilę ... mój syn ma urodziny dla rodziny ...... 16-te ........i muszę wykonać małe przyjątko dlaczego mi nie wychodzi ????? a już myślałam , że się uda jeżeli nie dotrę to przynajmniej myślami będę z Wami Qrczak, Magda Staraj się, bardzo się staraj, choć na chwilę, qrde balans, ja z Poznania specjalnie jadę by Was wszystkich zobaczyć, tylko dla Was taka wyprawa, nie róbcie mi tego Jest cień nadziei polegający na tym , że mój małżonek z młodszym synkiem idzie do teatru na 16-tą i wtedy mam w planie wpadnięcie na chwilkę .....mam nadzieję, że ktoś o tej porze będzie - bo dosyć szybko muszę potem lecieć i wyprawiać te urodzinki ( kolacja + 2 torty - starszy 16 lat, młodszy 6 , a jeszcze córa miała imieniny ) Liczę na ten cień PS: Ale masz niezłą kumulację w domu my mamy imprezkę w środę-dla dziadków i w sobotę dla równieśników- Zuzia skończy 2 lata Same imprezki - ogólnokrajowa kumulacja A kto zrobi imprezkę na RW? Chyba w sobotę RW da czadu - w realu i wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? My to spoko, a wyobrażasz sobie Dorotę w takich warunkach nocniczek i wanienka do pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? w naszym pierwszym mieszkaniu nie było ogrzewania w łazience i zimą temperatura oscylowała koło 3-4 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? My to spoko, a wyobrażasz sobie Dorotę w takich warunkach nocniczek i wanienka do pokoju gabrysia miała ponad 2 lata, jak się wyprowadzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? My to spoko, a wyobrażasz sobie Dorotę w takich warunkach nocniczek i wanienka do pokoju Nocnik ujdzie, ale wanienka nie przejdzie - raz bo za mała przestrzeń, a dwa to szkoda pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 gratulacje Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 10 stronek do przeczytania... Nie podejmuję sie... ostatnie 2 są ciekawe, polecam To chyba cofnę się i poczytam... Skoro polecasz.. czytam ale jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Maksiu ....nie poznaję Kolegi no i dobrze.. koniec grzecznego moderowania... ale za to bana robic nie mozna a kto powiedział ze nie mozna? Regulamin: 5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: .... e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, jakieś pytania? Rzeczywiscie było goraco... nawet regulamin został przytoczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spac złe wiesci wiosna spodziewana dopeiro w kwietniu.. ja chciałam Wilkanoc spędzic we własnym domku, buuuuu A czemu nie spędzisz? Co Ci przeszkadza? Wiosna nie jest potrzeba na świetowania w domku (nawet niedokończonym).. O pieniądzach szkoda gadać... ale ta pogoda gazu nam nie zrobią jeśli nie będzie ustabilizowanej temperatury zdecyudowanie powyżej 0, pod POSia też trzeba wykopać... To pozostaje wychodek i ogrzewanie piecem na prąd... Śmieszne jest Dobra, pozostaje załozyc grybe swetry... Chyba okna masz, nie? My to spoko, a wyobrażasz sobie Dorotę w takich warunkach No fakt... Nie był to dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts