inż. Mamoń 02.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... No dobra już dobra - nie idę zdechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój a mój jest ten kawałek podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Moje F5 od dawna ma urlop, odświeża się okrutnie wolno, ja działam na podglądzie wiadomości Interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie TYGRYSIE http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie TYGRYSIE http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png A myślałem, że zapytasz dlaczego PORANNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Jajcek boi się bana od Maksia. Dlatego taki ostrożny. ...e chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie TYGRYSIE http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png A myślałem, że zapytasz dlaczego PORANNY Dlaczego poranny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie TYGRYSIE http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png A myślałem, że zapytasz dlaczego PORANNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 No dobra już dobra. Widzę, żę nikt nie chce ze mną gadać Idę zdechnąć w kącie a dlaczego w kącie? I wogóle już nie wróce... Tak tak tak PS: Pamiętaj, że kąt Twój - sufit mój OK - poranny tygrysie TYGRYSIE http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/92/155.png A myślałem, że zapytasz dlaczego PORANNY Dlaczego poranny??? Przecież popołudniu ani wieczorem Ciebie tutaj nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku że niby od nas odwyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku że niby od nas odwyka Chiba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku Najpierw sie wiatam oczywiscie tutaj bo to najwazniejszy watek na forum , potem musze przesledzic co sie dzialo w innych watkach podczas mojej nieobecnosci a jak starczy czasu to chetnie zwami klikam. Ale Tobie to odwyk chyba by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku że niby od nas odwyka Maluszek - czy Ty coś stawiałaś z okazji 6000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Tola gratulki z okazji drugiego punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam ponownie Cześć Czy Ty tylko wpadasz się przywitać czy czasem jeszcze coś piszesz? Najwyraźniej jest na odwyku że niby od nas odwyka Maluszek - czy Ty coś stawiałaś z okazji 6000? a stawiałam jak każe stary dobry obyczaj w KK. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts