SławekD-żonka 02.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Post pożegnalny Ale nie idę się wieszać, czas do domku się zbierać, jutro zmykamy do stolycy - DO ZOBACZENIA w sobotę Życzcie nam szerokiej drogi... Pamiętajcie o kokardkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gdybym najblizsze 100 stron ustrzelil to wyszedlbym na prowadzenie. Chciałaby dusza do raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 AlawekD-zonka postanowila nastepne 2-3 strony ustrzeli. Ale jak widac po tym kto pisze streszczenie byly to tylko przechwalki . Śmieszne jest, bardzo jest śmieszne Idę się wieszać, dobrze, że sufit zarezerwowałam Chwile mnie nie bylo i odrazu jakas wisielcza atmosfera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 O jakich kokardkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cześć Kasiu, spokojnej drogi i miłego spotkanka i pamietajcie o tych co przy komputerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Post pożegnalny Ale nie idę się wieszać, czas do domku się zbierać, jutro zmykamy do stolycy - DO ZOBACZENIA w sobotę Życzcie nam szerokiej drogi... Pamiętajcie o kokardkach Znaczy jutro punkty zostawiasz innym tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.03.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Post pożegnalny Ale nie idę się wieszać, czas do domku się zbierać, jutro zmykamy do stolycy - DO ZOBACZENIA w sobotę Życzcie nam szerokiej drogi... Pamiętajcie o kokardkach szerokiej drogi - Kasiu i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A Ja uciekam luch ... lancz .. tfu ... na obiad ide ja też na obiadek, ale jadę. A ja juz po obiadku A co było na obiadek? panga pa - co? No własnie - co to jest? A smaczne? A daj przepis To jest ryba kupujesz wsklepie a potem na patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Do zobaczenia Kasiu. Tez wpadne, ale chyba jestem tak znany ze kazdy rozpozna mnie bez kokardki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 szukałam zatrzymywacza czajników http://photo.mytop-in.net/data/media/13/post-19-1093926066.jpg swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A co tu tak makiem zasieli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Post pożegnalny Ale nie idę się wieszać, czas do domku się zbierać, jutro zmykamy do stolycy - DO ZOBACZENIA w sobotę Życzcie nam szerokiej drogi... Pamiętajcie o kokardkach Do zobaczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 02.03.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy sie pakują już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy sie pakują już. Przecie to jeszcze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy sie pakują już. Przecie to jeszcze dwa dni rozliczenia robię, ale kukam tutaj od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy sie pakują już. Przecie to jeszcze dwa dni rozliczenia robię, ale kukam tutaj od czasu do czasu znaczy czajnikujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy ciut czajnikują... Jedni lepiej drudzy gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy ciut czajnikują... Jedni lepiej drudzy gorzej... Kze a ty z Grodziska bedziesz jechal do redkcji ? Moze bym Cie sledzil bo jeszcze tam nie bylem i do konca nie wiem jak dojechac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy ciut czajnikują... Jedni lepiej drudzy gorzej... Kze a ty z Grodziska bedziesz jechal do redkcji ? Moze bym Cie sledzil bo jeszcze tam nie bylem i do konca nie wiem jak dojechac ? Ale ja nie bede jechał prostu do redakcji... Przedtem jadę na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wszyscy sie pakują już. Przecie to jeszcze dwa dni rozliczenia robię, ale kukam tutaj od czasu do czasu znaczy czajnikujesz ? kiepski ze mnie czajnik, bo przewaznie trafiam na połowę stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts