inż. Mamoń 02.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Widzę , że macie NOWE DZIEWCZYNY..... Żaba, no co Ty przecież wiesz... wiem, wiem... :oops: Żabciu - teraz wiem, że to naprawdę Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oczom nie wierze ŻABA Teraz sie zacznie Nie pije , nie palę... Jestem zupenie inną Żabą....... Ale my nie chcemy innej my chcemy nasza kochana zwariowana Żabę No to co pijemY?????? Może na początek lajcik: http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/DRINK/LABEL/b_kielce.jpeg Skąd wiedziałeś, że mam w lodówce...???? Juz otwieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Tola nie to zebym sie czepial ale jakies streszczonko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oczom nie wierze ŻABA Teraz sie zacznie Nie pije , nie palę... Jestem zupenie inną Żabą....... Ale my nie chcemy innej my chcemy nasza kochana zwariowana Żabę No to co pijemY?????? Może na początek lajcik: http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/DRINK/LABEL/b_kielce.jpeg Skąd wiedziałeś, że mam w lodówce...???? Juz otwieram! Przecież się znamy? Nie pamiętasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A gdzie podziały sie Dziewczyny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Tola nie to zebym sie czepial ale jakies streszczonko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jajcek mnie wyprzedził w dośrodkowaniu Chyba Tola? Ty sie ciesz ze Toli nie wyprzedziles Jajcek - to było o włos jak zauważyłem Twoje wejście. Już prawie wystawiałem. Jakbym nie zauważył to znowu byłaby kicha. Potem już zaczekałem i dostrzegłem Tolę. To teraz zawsze kobiety maja pierwszeństwo?????? Żaba to Ty nie wiesz? Ja i Jajcek mamy od Maksia zakaz strzelania stronek. Możemy tylko Paniom wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Rankingum recordum: 1. kze - 123 2. Whisper - 113 3. SławekD-żonka - 111 4. Joanna i Janusz - 104 5. inż. Mamoń - 92 6. Jajcek - 87 7. Kasztanka - 85 8. maksiu - 77 9. fizyk - 73 10. Majka - 63 11. Teska - 55 12. Sonika - 49 13. badi - 41 14. Olkalybowa -38 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 33 18. monka - 31 19. markus_gdynia - 28 20. Jezier - 2621. andrzejka - 25 22. Funia - 17 23. Witos - 16 24. Agniesia , verunia - 14 26. joola, Trini - 13 28. Nefer - 11 29. Jane, żaba_gonia - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6 36. ania, lafcadio - 5 38. Ewuś, Paty, andre59 - 4 41. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Tola - 3 46. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Edzia, Agacka - 2 50. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Marcel 2000 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oczom nie wierze ŻABA Teraz sie zacznie Nie pije , nie palę... Jestem zupenie inną Żabą....... Ale my nie chcemy innej my chcemy nasza kochana zwariowana Żabę No to co pijemY?????? Może na początek lajcik: http://www.geo.uw.edu.pl/HOBBY/DRINK/LABEL/b_kielce.jpeg Skąd wiedziałeś, że mam w lodówce...???? Juz otwieram! Przecież się znamy? Nie pamiętasz już? Jak nie pamiętam......zawsze pijemy razem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Streszczenie: Stronkę otworzyła Majka i zapowiedziała nieobecność na spotkaniuKze spadł i do jutra go nie będzieVerunia relaksuje się na basenieTeska zbiera chrust z powodu braku prąduAutoportret w ciemnych okularach rysował Mamoń, w kilku postach zresztąŻabka bez winy (a) jest, smucą się chłopakiStronę zakończył Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jajcek mnie wyprzedził w dośrodkowaniu Chyba Tola? Ty sie ciesz ze Toli nie wyprzedziles Jajcek - to było o włos jak zauważyłem Twoje wejście. Już prawie wystawiałem. Jakbym nie zauważył to znowu byłaby kicha. Potem już zaczekałem i dostrzegłem Tolę. To teraz zawsze kobiety maja pierwszeństwo?????? Żaba to Ty nie wiesz? Ja i Jajcek mamy od Maksia zakaz strzelania stronek. Możemy tylko Paniom wystawiać Żartujesz??? a skąd miałabym wiedzieć...przecież byłam na odwyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A gdzie podziały sie Dziewczyny??? Wystraszyly sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jajcek mnie wyprzedził w dośrodkowaniu Chyba Tola? Ty sie ciesz ze Toli nie wyprzedziles Jajcek - to było o włos jak zauważyłem Twoje wejście. Już prawie wystawiałem. Jakbym nie zauważył to znowu byłaby kicha. Potem już zaczekałem i dostrzegłem Tolę. toż to czysta inwigilacja jest moją teczkę też znasz? Tolu - oczywiście, że mam. Ja jestem Mamoń - Czajnikum recordum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jajcek mnie wyprzedził w dośrodkowaniu Chyba Tola? Ty sie ciesz ze Toli nie wyprzedziles Jajcek - to było o włos jak zauważyłem Twoje wejście. Już prawie wystawiałem. Jakbym nie zauważył to znowu byłaby kicha. Potem już zaczekałem i dostrzegłem Tolę. To teraz zawsze kobiety maja pierwszeństwo?????? Żaba to Ty nie wiesz? Ja i Jajcek mamy od Maksia zakaz strzelania stronek. Możemy tylko Paniom wystawiać Żartujesz??? a skąd miałabym wiedzieć...przecież byłam na odwyku.... Ależ ja całkiem poważnie. Maksiu nam nawytykał, że przynosimy hańbę facetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.03.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Mamonku ja znikam na kwadrans wiec nie plam honoru i piknie stronke wystaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Mamonku ja znikam na kwadrans wiec nie plam honoru i piknie stronke wystaw OK Jajcek. Bądź spokojny powiadam Ci jakem Wasilij Zajcew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy któraś Pani zechce uczynić mi zaszczyt i pozwoli sobie wystawić stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 czekając na odpowiedzi zaczynam klikanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 klik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts