Joanna i Janusz 03.03.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 To mnie pocieszyłyście z tymi głowami bo już się bałam,że jaka cholera mnie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kurcze lecicie jak szaleni A nie możnaby do regulaminu wpisać postanowienia, ze obowiazuje zakaz postowania na RW, gdy Funia ma duzo pracy? Funiu, ale my też mamy dużo pracy, ale nam to wcale nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.03.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kurcze lecicie jak szaleni A nie możnaby do regulaminu wpisać postanowienia, ze obowiazuje zakaz postowania na RW, gdy Funia ma duzo pracy? Funiu, ale my też mamy dużo pracy, ale nam to wcale nie przeszkadza Albo jeszcze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 to ta Hondzia http://www.honda.pl/szczegoly.php?aukcja=&przedm=6232706&sortuj=&shr=&grp=&pwd[41]=&grupa_p=41&strona=6&pagincja_do_grupa=42&paginacja_max=6 Niezła, ale tę klamkę na tylnych drzwiach to japańce zerżnęły od Alfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Kurcze lecicie jak szaleni A nie możnaby do regulaminu wpisać postanowienia, ze obowiazuje zakaz postowania na RW, gdy Funia ma duzo pracy? Funiu Ty to mialaś kogoś gonic Tak Funiu - kiedyś pisałaś: gonie Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja jestem fanatykiem Hondy (tak jak mój mąż) :) Wolałabym co prawda jeździeć S2000 Ale najpierw dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 to ta Hondzia http://www.honda.pl/szczegoly.php?aukcja=&przedm=6232706&sortuj=&shr=&grp=&pwd[41]=&grupa_p=41&strona=6&pagincja_do_grupa=42&paginacja_max=6 No własnie taka honde widziałem na drodze. jest orginalna, ale z tyłu to skrzyżowanie lanosa z fordem ka. U mnie w pokoju kumple tez stwierdzili, że jest brzydki... W środku być może jest ładny, ale design ma taki sobie... hmm...w srodku jest super! a z zwenatzr wyroznia sie calkiem od innych aut.... W środku - potwierdzam OK A z zewnątrz to jak ktoś jest fanem lanosa lub forda ka... to honda podoba sie. Każdemu podobają się inne samochody... Mi najbardziej audi... Ale niestety za drogie dla mnie... Funi Hondeczka sie podoba i in i out a mnie się nie podoba. Nie mam tyle kasy, więc jest brzydka Majka - tu się z Tobą zgadzam w 100 procentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Majka dzieki.. Naprawdę uważasz, że tak może być? Proszę o uwagi mam jeszcze tylko pół godziny i idę do domu...a w domu mam padniętą drukarkę całkiem poważnie. Uważam, że jest OK. chociaz pewnie i tak juz wydrukowałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A ja z innej beczki : Co powiecie na takie podziekowanie Podziękowanie dla Zespołu Redakcyjnego Muratora którym dzielnie dowodzi Anna Kamińska Za wprowadzanie w arkana wiedzy liczne grono adeptów sztuki budowlanej i nie tylko .. Forumowicze III Spotkanie Forum Muratora - 4 marca 2006r. super A nie powinno być licznego grona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Majka dzieki.. Naprawdę uważasz, że tak może być? Proszę o uwagi mam jeszcze tylko pół godziny i idę do domu...a w domu mam padniętą drukarkę całkiem poważnie. Uważam, że jest OK. chociaz pewnie i tak juz wydrukowałas Przyznaję, ze był wydruk próbny, zeby czcionkę dobrać... co do treści jeszcze czekam na uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - a Ty nie na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A czemu Wam głowy pękają??? mnie zawsze boli jak sa duze skoki cisnienia.. i niech mi ktos wmówi ze to bzdura.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ...cyk... Nie mogę napisać streszczenia, choćbym bardzo chciał. Po pierwsze, mamy już nową stronkę, po drugie, dopadł mnie przedwczesny wyt... wystrzał. Co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A ja z innej beczki : Co powiecie na takie podziekowanie Podziękowanie dla Zespołu Redakcyjnego Muratora którym dzielnie dowodzi Anna Kamińska Za wprowadzanie w arkana wiedzy liczne grono adeptów sztuki budowlanej i nie tylko .. Forumowicze III Spotkanie Forum Muratora - 4 marca 2006r. super A nie powinno być licznego grona? No kurka i jak powinno byc ? liczne czy licznego?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 GRATKI Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 głowa mi peka.. mi też... Co to za zaraza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A czemu Wam głowy pękają??? Też bym chciała wiedzieć. Jak bym piła wczoraj mogłabym się z tym pogodzić, ale nie było imprezki . To moze wlasnie z tesknoty za imprezka :lol: walka z uzależnieniem nie jest prosta, organizm się domaga. Olka - Ty mi imponujesz. Walisz naraz 5 piwek albo 6 pączków. To dobre rezultaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 głowa mi peka.. mi też... i mi No to już epidemia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A ja z innej beczki : Co powiecie na takie podziekowanie Podziękowanie dla Zespołu Redakcyjnego Muratora którym dzielnie dowodzi Anna Kamińska Za wprowadzanie w arkana wiedzy liczne grono adeptów sztuki budowlanej i nie tylko .. Forumowicze III Spotkanie Forum Muratora - 4 marca 2006r. super A nie powinno być licznego grona? No kurka i jak powinno byc ? liczne czy licznego?.... kogo? liczne grono czego? licznego grona ja z polaka miałam kiepska czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts