Joanna i Janusz 03.03.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki odpoczywaj, bo niedługo się zacznie moja 13-letnia siostrzenica dostała na Walentynki od swojego chłopaka bukiet kwiatów, przywieziony przez doręczyciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki odpoczywaj, bo niedługo się zacznie moja 13-letnia siostrzenica dostała na Walentynki od swojego chłopaka bukiet kwiatów, przywieziony przez doręczyciela Żartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki a moja kończy 14ście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? wiem... Miałaś 7000 i nie było gorzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ale nie będzie mi do śmiechu, gdy moją najstarszą zacznie ktoś odprowadzać A Twoja najstarsza już na tym etapie? w tym roku skończy 12 lat, tak więc już niedługo... albo jeszcze trochę Ajajaj - to już niedłuuugo Janusz będzie z dubeltówką koło domu latał A moja w tym roku dopiero 10. Ma tylko barbietki w głowie i inne roszpunki odpoczywaj, bo niedługo się zacznie moja 13-letnia siostrzenica dostała na Walentynki od swojego chłopaka bukiet kwiatów, przywieziony przez doręczyciela Żartujesz nie, bukiet na oko wart ok 80-100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ania jeszcze spokojna, za to Michał, lat 10 ma swoją dziewczynę i raz na jakis czas daje jej prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? wiem... Miałaś 7000 i nie było gorzałki? ps. Wielki Post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? wiem... Miałaś 7000 i nie było gorzałki? No dobra - gratki i tak się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ania jeszcze spokojna, za to Michał, lat 10 ma swoją dziewczynę i raz na jakis czas daje jej prezenty każde w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Joanna - w marcu wychodzi moneta z serii miasta polskie - ELBLĄG, wiesz o tym? wiem... Miałaś 7000 i nie było gorzałki? No dobra - gratki i tak się należą dzięki prawdę mówiąc- nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zaczajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 03.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 znowu nie zdąrzę a może się uda w kńcu jest to 93000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zaraz nowa stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 gratki MAJKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 udało się, ale posta pusciłam z błędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 znowu nie zdąrzę a może się uda w kńcu jest to 93000 gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zaraz nowa stronka? no to daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w poprzednim odcinku: otworzył kze, wszyscy sa zaciekawieni jak bedzie pocieszał prezes rycząca ze wściekłości Edzię, poczymże omówilismy relacje naszych dzieci z płcią przeciwną, a na koniec jezier podlozył się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts