jamles 04.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 hmmm no i ktos piwko pije.....w jasnym sweterku....tez nie wiem kto to jest ja piję w koszulce bordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Aga i EDZIA też coś piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf111 04.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 A ku ku to znowu ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.03.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 A ku ku to znowu ja to znaczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 teraz jest chyba jakaś inna kamerka http://forum.muratordom.pl/kamerka/wszystkie/image1114.jpg niestety hehe - to mój chłop i kawałek mojej ręki tam w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witaj Trini i opowiadaj jak było, kogo spotkałas i co tam się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Witaj Trini i opowiadaj jak było, kogo spotkałas i co tam się działo? spotkałam mnóstwo ludzi Nefer, Tolę, Jajcka, Komtura, Whispera z Luśką, Maksia, Kasię ze Sławkiem i Wrzaskunem Joannę i Janusza (w osobie Joanny tylko chyba ) No mnóstwo innych osób - a co sie działo - no w sumie to zgodnie z programem, duzo wykwintnego żarcia postawili, piwsko lało sie strumieniami, kibelki były 2 jacys fachowcy - pani prawnik - to bez komentarza jednak Dzieciaki bawiły się fantastycznie (synek Jajcka to biznesmen, że hoho!! ) a tak w ogóle to co chcesz wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 aaaa...Kasiorek była, Maluszek, Agacka, Pchełek, Długi, Mały, mnóstwo ludzi których nie zapamiętałam bo z nimi nie miałam przyjemności rozmawiania na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 KZE tez był - no jak mogłam zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Sonika chyba sie szybko nie skończyło, jak ja wychodziłam, to wszyscy byli i karaoke jeszcze nie było. Ja wyszłam wcześniej bo jestem przeziebiona i czułam, że juz muszę sie zbierać zanim mróz niebotyczny się zrobi a ja dostanę gorączki. Z tego co wiem, to przedemną tylko Nefer wyszła - reszta została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Mamonia coś nie widzę... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Sonika chyba sie szybko nie skończyło, jak ja wychodziłam, to wszyscy byli i karaoke jeszcze nie było. Ja wyszłam wcześniej bo jestem przeziebiona i czułam, że juz muszę sie zbierać zanim mróz niebotyczny się zrobi a ja dostanę gorączki. Z tego co wiem, to przedemną tylko Nefer wyszła - reszta została Ja wyszedlem jakies 45-60 minut temu i karaoke tez jeszcze nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Trinie ja też byłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jest Jajcek!!! ale szeroko stoi hihihihi bo ja taki szeroki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Trinie ja też byłam.. Sylvia - oczywiście Ale ja wszystkich nie byłam w stanie spamiętać Jajcek w jakim stanie była impreza jak wychodziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW nie widziałam napisu oczywiście, bo was to wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 czemu nie mają koszulek? Ci to dostali to pochowali a ja nie dostalem choc zdjecie wyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jest Jajcek!!! ale szeroko stoi hihihihi bo ja taki szeroki jestem najsympatyczniejszy i najfajniejszy facet na forum Naprawdę! Z Lukim doszlismy do wniosku, że wszędzie było pełno Jajcka, i jakby ktoś zapytał gdzie jest Jajcek to każdy by wiedział o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts