Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Trini i opowiadaj jak było, kogo spotkałas i co tam się działo?

spotkałam mnóstwo ludzi :D

Nefer, Tolę, Jajcka, Komtura, Whispera z Luśką, Maksia, Kasię ze Sławkiem i Wrzaskunem ;) Joannę i Janusza (w osobie Joanny tylko chyba :p )

No mnóstwo innych osób - a co sie działo - no w sumie to zgodnie z programem, duzo wykwintnego żarcia postawili, piwsko lało sie strumieniami, kibelki były 2 jacys fachowcy - pani prawnik - to bez komentarza jednak

Dzieciaki bawiły się fantastycznie (synek Jajcka to biznesmen, że hoho!! :lol: )

a tak w ogóle to co chcesz wiedziec? :p

Sonika chyba sie szybko nie skończyło, jak ja wychodziłam, to wszyscy byli i karaoke jeszcze nie było.

Ja wyszłam wcześniej bo jestem przeziebiona i czułam, że juz muszę sie zbierać zanim mróz niebotyczny się zrobi a ja dostanę gorączki.

Z tego co wiem, to przedemną tylko Nefer wyszła - reszta została :)

Sonika chyba sie szybko nie skończyło, jak ja wychodziłam, to wszyscy byli i karaoke jeszcze nie było.

Ja wyszłam wcześniej bo jestem przeziebiona i czułam, że juz muszę sie zbierać zanim mróz niebotyczny się zrobi a ja dostanę gorączki.

Z tego co wiem, to przedemną tylko Nefer wyszła - reszta została :)

Ja wyszedlem jakies 45-60 minut temu i karaoke tez jeszcze nie bylo