sylvia1 04.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 o Jajcek dojechałaeś dzieki za podwiezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Trinie ja też byłam.. Sylvia - oczywiście Ale ja wszystkich nie byłam w stanie spamiętać Jajcek w jakim stanie była impreza jak wychodziłeś? W rozsypce jakies takie przeswity na sali sie zrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 czemu nie mają koszulek? Ci to dostali to pochowali a ja nie dostalem choc zdjecie wyslalem Dlaczego nie dostałes? Dziwne... - reklamacje złóż - ja dostałam właśnie w niej siedzę A coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW nie widziałam - buuuuu , w ogóle to mało było widać - same zadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jest Jajcek!!! ale szeroko stoi hihihihi bo ja taki szeroki jestem najsympatyczniejszy i najfajniejszy facet na forum Naprawdę! Z Lukim doszlismy do wniosku, że wszędzie było pełno Jajcka, i jakby ktoś zapytał gdzie jest Jajcek to każdy by wiedział o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Pozdrawiaja RW!!!!!! Pokażcie się do kamery NOW kurcze nie widziałam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 nie no - po prostu było fajnie, młody od Jajcka to najlepszy agent Ja chcę go na zięcia!!! Jajcek - chcesz taką synową?? http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/polek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 a zdjęcia jakie zrobili dla forumowych koleżanek i kolegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 04.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 a zdjęcia jakie zrobili dla forumowych koleżanek i kolegów? śmakiś fotograf tam po murkach latał, i kazał nam sie gnieść jak kaczkom w kaczniku... to może jakieś zdjecia będą ktuś tam jesio latał z machiną do kradzenia dusz - to moze i cosik wieczorem późniejszym będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 nie no - po prostu było fajnie, młody od Jajcka to najlepszy agent Ja chcę go na zięcia!!! Jajcek - chcesz taką synową?? http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/polek.jpg Pewnie A tak notabene to nr 85 wygral kubeczek muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 strzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 strzal pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jest Jajcek!!! ale szeroko stoi hihihihi bo ja taki szeroki jestem najsympatyczniejszy i najfajniejszy facet na forum Naprawdę! Z Lukim doszlismy do wniosku, że wszędzie było pełno Jajcka, i jakby ktoś zapytał gdzie jest Jajcek to każdy by wiedział o kogo chodzi cholerka, zaczynam coraz bardziej żałować, że tamta randka z Jajckiem mi nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 drzwi nam się zacięły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 strzal pudło podpucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 ale mam dzisiaj farta dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jest Jajcek!!! ale szeroko stoi hihihihi bo ja taki szeroki jestem najsympatyczniejszy i najfajniejszy facet na forum Naprawdę! Z Lukim doszlismy do wniosku, że wszędzie było pełno Jajcka, i jakby ktoś zapytał gdzie jest Jajcek to każdy by wiedział o kogo chodzi cholerka, zaczynam coraz bardziej żałować, że tamta randka z Jajckiem mi nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.03.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 strzal pudło podpucha cwaniaczek Sonika gatki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 strzal pudło podpucha cwaniaczek Sonika gatki!!! Monka, no coś Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts