inż. Mamoń 05.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 a swoją drogą ciekawe, kto najwięcej kubków wyniósł Trzeba poobserwować na Allegro w najbliższych dniach ano trzeba hehe - ale przypuszczam, że wiekszosć chce mieć komplet 6 sztuk no to ja to jeszcze 2 razy na zlot muszę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no? GATKI dla Prezesa http://www.biust.pl/pasaz/foto/bielizna_meska/slipy/sfm_s1_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? chiba... nie wim... PREZES odezwij sie jak wrócisz, czys cało dotarł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? Z bucika niech przycina swieze powietrze dobrz mu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 o... Mamoń juz skończył nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Spac mnie sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? Z bucika niech przycina swieze powietrze dobrz mu zrobi no toć mówiłam... ale mogę się o kubek założyć, (czerwony:P ) że pojechał samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zmieniłam zdanie... robię sobie studenckie śniadanie... A co to jest śniadanie studenckie u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? Z bucika niech przycina swieze powietrze dobrz mu zrobi no toć mówiłam... ale mogę się o kubek założyć, (czerwony:P ) że pojechał samochodem Jak znam zycie i prezesa to napewno samochodem pojechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zmieniłam zdanie... robię sobie studenckie śniadanie... A co to jest śniadanie studenckie u Ciebie? gorący kubek potem kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Trini, to za długo będzie trwało. Jestem głodny JUŻ. kalochi na nogi - goł tu kar i do markietu A czy Prezes jest na pewno w dobrej formie do jazdy samochodem? Z bucika niech przycina swieze powietrze dobrz mu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 o... Mamoń juz skończył nadrabiać Nie, jeszcze nie bo ostatnich postów jeszcze nie czytałek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cholibka... mi też mółby bochenek przywieźć w sumie to też mazowieckie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zmieniłam zdanie... robię sobie studenckie śniadanie... A co to jest śniadanie studenckie u Ciebie? gorący kubek potem kisiel To i tak lepiej niz kawka i papierosek jak moja zona robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zmieniłam zdanie... robię sobie studenckie śniadanie... A co to jest śniadanie studenckie u Ciebie? gorący kubek potem kisiel Dla mnie to snickers i zupa chmielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cholibka... mi też mółby bochenek przywieźć w sumie to też mazowieckie... A no mogl w niedziel rano ulice puste to w pięć minut by dojechal do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 o... Mamoń juz skończył nadrabiać Nie, jeszcze nie bo ostatnich postów jeszcze nie czytałek ... no to dajesz, dajesz Jajcek, w ogóle to masz świetną żonę kurczę - fajna rodzinka jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cholibka... mi też mółby bochenek przywieźć w sumie to też mazowieckie... A no mogl w niedziel rano ulice puste to w pięć minut by dojechal do Ciebie troche z drugiej strony, ale co tam- Prezes może wszystko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 o... Mamoń juz skończył nadrabiać Nie, jeszcze nie bo ostatnich postów jeszcze nie czytałek ... no to dajesz, dajesz Jajcek, w ogóle to masz świetną żonę kurczę - fajna rodzinka jesteście dzieki Wy tez jestescie bardzo fajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts