inż. Mamoń 05.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przez ostatnie 20 minut 3 razy mi prąd wyłączyli. Jak tu o punkty walczyć Ty sie lepiej ciesz ze nie maszz ogrzewania na prąd Jajcek - jak prundu nie ma to kociołek gazowy też nie działa kurde, kurde... Ale kaloryferki jeszcze troszke trzymaja Ale rano to jest nieprzyjemne. W nocy mam temp obniżoną i trochę czasu trzeba żeby się nagrzało, a jak elektryka siada do jest d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ooo... juz ptasia grype mamy w Polsce ?? gdzie ? kiedy ? jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przez ostatnie 20 minut 3 razy mi prąd wyłączyli. Jak tu o punkty walczyć Ty sie lepiej ciesz ze nie maszz ogrzewania na prąd Jajcek - jak prundu nie ma to kociołek gazowy też nie działa kurde, kurde... Ale kaloryferki jeszcze troszke trzymaja Ale rano to jest nieprzyjemne. W nocy mam temp obniżoną i trochę czasu trzeba żeby się nagrzało, a jak elektryka siada do jest d.... moze powinienes lunatykowac i we snie do kominka dokladac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ooo... juz ptasia grype mamy w Polsce ?? gdzie ? kiedy ? jak ? w Toruniu... http://wiadomosci.onet.pl/1272786,135,item.html dzisiejsze wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no tośmy po Mamoniu pojechali źle Ci chociaż z tym? Źle... ale czasem narkotyczny głód daje mi się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ooo... juz ptasia grype mamy w Polsce ?? gdzie ? kiedy ? jak ? w Toruniu... http://wiadomosci.onet.pl/1272786,135,item.html dzisiejsze wiadomosci Ano niestety, ale nie wiadomo jaki to wirus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ciekawe czy ze srednia sie wyrobie za dwa dni mija piec miesiecy odkad na forum sie zarejestrowalem a do pieciotysiecznika jeszcze prawie dwiescie postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zakaz jedzenia jajek na miękko, wszystko ma byc dogotowane, kurczaki w srodku nie różówe, trzeba gotować dłuzej niż zwykle itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przez ostatnie 20 minut 3 razy mi prąd wyłączyli. Jak tu o punkty walczyć Ty sie lepiej ciesz ze nie maszz ogrzewania na prąd Jajcek - jak prundu nie ma to kociołek gazowy też nie działa kurde, kurde... Ale kaloryferki jeszcze troszke trzymaja Ale rano to jest nieprzyjemne. W nocy mam temp obniżoną i trochę czasu trzeba żeby się nagrzało, a jak elektryka siada do jest d.... moze powinienes lunatykowac i we snie do kominka dokladac ? Jest kilka przeszkód. Po pierwsze nie mam drewna do spalenia, nie mam też zapałek no i kominka też nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zakaz jedzenia jajek na miękko, wszystko ma byc dogotowane, kurczaki w srodku nie różówe, trzeba gotować dłuzej niż zwykle itd. a ja tak lubie na mietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przez ostatnie 20 minut 3 razy mi prąd wyłączyli. Jak tu o punkty walczyć Ty sie lepiej ciesz ze nie maszz ogrzewania na prąd Jajcek - jak prundu nie ma to kociołek gazowy też nie działa kurde, kurde... Ale kaloryferki jeszcze troszke trzymaja Ale rano to jest nieprzyjemne. W nocy mam temp obniżoną i trochę czasu trzeba żeby się nagrzało, a jak elektryka siada do jest d.... moze powinienes lunatykowac i we snie do kominka dokladac ? Jest kilka przeszkód. Po pierwsze nie mam drewna do spalenia, nie mam też zapałek no i kominka też nie mam ognisko na srodku salonu ??? A wogole to ty mi tu nie zagaduj tylko streszczonko pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ciekawe czy ze srednia sie wyrobie za dwa dni mija piec miesiecy odkad na forum sie zarejestrowalem a do pieciotysiecznika jeszcze prawie dwiescie postow Jest to uzależnienie w V-tym stadium.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zakaz jedzenia jajek na miękko, wszystko ma byc dogotowane, kurczaki w srodku nie różówe, trzeba gotować dłuzej niż zwykle itd. a ja tak lubie na mietko to jedz tylko wiesz... no sam wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ciekawe czy ze srednia sie wyrobie za dwa dni mija piec miesiecy odkad na forum sie zarejestrowalem a do pieciotysiecznika jeszcze prawie dwiescie postow Jest to uzależnienie w V-tym stadium.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przez ostatnie 20 minut 3 razy mi prąd wyłączyli. Jak tu o punkty walczyć Ty sie lepiej ciesz ze nie maszz ogrzewania na prąd Jajcek - jak prundu nie ma to kociołek gazowy też nie działa kurde, kurde... Ale kaloryferki jeszcze troszke trzymaja Ale rano to jest nieprzyjemne. W nocy mam temp obniżoną i trochę czasu trzeba żeby się nagrzało, a jak elektryka siada do jest d.... moze powinienes lunatykowac i we snie do kominka dokladac ? Jest kilka przeszkód. Po pierwsze nie mam drewna do spalenia, nie mam też zapałek no i kominka też nie mam ognisko na srodku salonu ??? A wogole to ty mi tu nie zagaduj tylko streszczonko pisz Całkiem zapomniałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 zakaz jedzenia jajek na miękko, wszystko ma byc dogotowane, kurczaki w srodku nie różówe, trzeba gotować dłuzej niż zwykle itd. a ja tak lubie na mietko to jedz tylko wiesz... no sam wiesz... wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no dobra, spadam... idę na fotel zobaczyć co w tv dają papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no dobra, spadam... idę na fotel zobaczyć co w tv dają papa przestan w Tv nic nie ma posiedz z nami z nami milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 W poprzednim odcinku: Rozpoczął Pan Prezes. Psiakość prund mi znowu wyłączyli w tej chwili. Było o tym ile kto ma kubków i w jakim kolorze. Whisper pojechał (albo poszedł) po chleb. Jajcek i Trini wcześnie dzisiaj wstali i zaczęli się wzajemnie komplementować. Prund mi znowu włączyli. Stronkę zakończył Jajcek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 no dobra, spadam... idę na fotel zobaczyć co w tv dają papa przestan w Tv nic nie ma posiedz z nami z nami milej Trini - wracaj. W TV nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts