badi 05.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie poprzedniego odcinka. Znowu tylko 60 wpisów się zmieściło. Inż Mamoń całkiem przypadkiem zdobył punkt już 99. Za co dostał szczere gratulacje od Trini. Potem temat zszedł na tematy ornitologiczno kulinarne. A dokładnie o tym, że jak ktoś chce nawcinać się łabędziny to tylko spieczonej a nie krwistej jak cholera. Dowiedziałem się też że Inż Mamoń ciągnie na bateriach i już ma tylko jedną kreskę Badi na koniec zrobiła świetną wystawkę. dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia też tak mam ( od jakiegoś czasu ) tzn. punktowstręt .....ale czasem przez przypadek trafiam , zupełnie nie liczę postów ja tez ostatnio przestalem liczyc i wpadam tylko poklikac ale i tak nie wszyscy mi uwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia też tak mam ( od jakiegoś czasu ) tzn. punktowstręt .....ale czasem przez przypadek trafiam , zupełnie nie liczę postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia też tak mam ( od jakiegoś czasu ) tzn. punktowstręt .....ale czasem przez przypadek trafiam , zupełnie nie liczę postów ja tez ostatnio przestalem liczyc i wpadam tylko poklikac ale i tak nie wszyscy mi uwierza To jest najczęstsza reakcja -brak wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia też tak mam ( od jakiegoś czasu ) tzn. punktowstręt .....ale czasem przez przypadek trafiam , zupełnie nie liczę postów no właśnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ja we wszystko wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia też tak mam ( od jakiegoś czasu ) tzn. punktowstręt .....ale czasem przez przypadek trafiam , zupełnie nie liczę postów ja tez ostatnio przestalem liczyc i wpadam tylko poklikac ale i tak nie wszyscy mi uwierza To jest najczęstsza reakcja -brak wiary Uderz w stół a nożyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 05.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 papatki dla zdobywcy - gatki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 papatki dla zdobywcy - gatki !!! paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 dostałem punktowstrętu, więc poprzestanę na wystawieniu stronki Z powyższych przyczyn sięoddalam Do zobaczenia A moze poprostu Ci bateria siada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.03.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Skoro wszyscy spadają to będzie ciężko dociągnąć do końca strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Skoro wszyscy spadają to będzie ciężko dociągnąć do końca strony proboj trenig czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czyzby naprawde wszyscy sobie poszli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.03.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie będzie łatwo. Mam średnią tylko 2,6 posta na dzień. Nie mogę za dużo pisać. Punkty zdobywam z przyczajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie będzie łatwo. Mam średnią tylko 2,6 posta na dzień. Nie mogę za dużo pisać. Punkty zdobywam z przyczajki. Srednia nic do punktow nie ma czajniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 http://grafi.ii.pw.edu.pl/galeria2/Czaj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Hej rekordziści ' Będą jakieś fotki rekordzistów Niestety nie dojechałam, nie byłam nawet w stanie oglądać przekazu na żywo Jestem chora, choć dziś już trochę lepiej Jeszcze w piatek wieczorem miałam nadzieję, że dojadę po garści wzmacniających tabletek ale niestety Może za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Hej rekordziści ' Będą jakieś fotki rekordzistów Niestety nie dojechałam, nie byłam nawet w stanie oglądać przekazu na żywo Jestem chora, choć dziś już trochę lepiej Jeszcze w piatek wieczorem miałam nadzieję, że dojadę po garści wzmacniających tabletek ale niestety Może za rok Andrzejka kuruj sie kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Makiem zasieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Whisper wyszedl z domu w poszukiwaniu chleba i na RW juz nie wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts