Jajcek 05.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratki Jajcek Rzeczywiście tym razem nie musiałeś liczyć postów Nawet nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam serdecznie w niedzielne południe Wszystkie wyspane i odpoczęte po wczorajszych "baletach ' w piwnicy ? Jajcek .....fajnie było Cię poznać i żonke też Wzajemnie Ciebie tez bylo bardzo milo poznac , ale nadal nam sie podoba twoj wypoczynek i nie wiemy czy wchodzic w skórę czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 JAJCEK - A TY ZNOW TO SAMO !!!!!!!!!!!!!!!!! Gratki Wpadłam powiedzieć dzień dobry i lecę do sklepu (póki jeszcze jest handel w niedzielę:)) Dzieki za gratki, ten punkcik to takie klikakanie z nudow w samotnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Noooooo mój kolega w wieku 18 lat wyszedł po bułki i wziął ślub "po drodze"..a to się rodzice zdziwili .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Noooooo mój kolega w wieku 18 lat wyszedł po bułki i wziął ślub "po drodze"..a to się rodzice zdziwili .... Fajnych masz kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 , ale nadal nam sie podoba twoj wypoczynek i nie wiemy czy wchodzic w skórę czy nie ? Znam te dylematy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Noooooo mój kolega w wieku 18 lat wyszedł po bułki i wziął ślub "po drodze"..a to się rodzice zdziwili .... Fajnych masz kolegow to jeden z tych grzeczniejszych, bo nie nosi broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 , ale nadal nam sie podoba twoj wypoczynek i nie wiemy czy wchodzic w skórę czy nie ? Znam te dylematy ...... niestety takich dylematow jest duzo, poczawszy od koloru scian poprzez glazury terakoty i inne wybory ktorych masa przy budowie remoncie czy czymkolwiek innym chyba namotalem troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Noooooo mój kolega w wieku 18 lat wyszedł po bułki i wziął ślub "po drodze"..a to się rodzice zdziwili .... Fajnych masz kolegow to jeden z tych grzeczniejszych, bo nie nosi broni ciekawe co Ci z broda w takim razie odstawili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 05.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Obiad się pichci - a raczej kolacja na wieczór bo zaraz idziemy do moich rodziców. A mnie łeb na klawiaturę spada... No coś takiego... dawno mi się spać w dzień nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Obiad się pichci - a raczej kolacja na wieczór bo zaraz idziemy do moich rodziców. A mnie łeb na klawiaturę spada... No coś takiego... dawno mi się spać w dzień nie chciało To kladz sie spac a do rodzicow wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Staraj się Jajcek, staraj to jeszcze 5000 będziemy dzisiaj oblewać jeszcze 140 postow to dzis moze nie wyjsc ale jutro kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale nie ma z kim klikac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nadal pusto A ja przez ten czas przeczytalem caly dziennik Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 CZE ALL Wygolili mnie z obrazków bandziory z onetu ale to naprawde ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 heloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czy jest tu jakis cwaniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witaj Witos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Olunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts