Witos 05.03.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Słuchajcie potrzebuje szybkiej informacji , czy mając tylko wentylacje mechaniczną będą jakies problemy z pozwoleniem na budowe czy muszą byc kanaly wentylacji grawitacyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Olunia a widzialas jak wczoraj machałem do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... Czesc zabcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Olunia a widzialas jak wczoraj machałem do Ciebie :( nie, ale dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... Czesc zabcia Nie trzeba sie wstydzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witos ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... Czesc zabcia Nie trzeba sie wstydzić.... Ale to takie troche nei sprawiedliwe bo my bylismy pogladani a was nie bylo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witos ja nie wiem. No nic może mi na głównym odpowiedzą Dzieki Ola ze wogóle zwróciłaś uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... tez tak myślę, fajnie się ubierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... Czesc zabcia Nie trzeba sie wstydzić.... Ale to takie troche nei sprawiedliwe bo my bylismy pogladani a was nie bylo widac Ale przekaz był beznadziejny.....Stałeś we właściwym miejscu, dlatego bardzo długo mogłam Cię oglądać.... Może będę na następnym zlocie....Z tego zrezygnowałam, bo miałam być na nartch...a nie byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... tez tak myślę, fajnie się ubierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesć!! jajcek widziałam Cie z zonką i synem.... Dobrze sie prezentujesz... tez tak myślę, fajnie się ubierasz. To prawda....w moim stylu.... Gdzie sie ubierasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie na smiewajcie sie ze mnie Do pracy jak tak przyjde ubrany to patrza na mnie jak ufudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witos ja nie wiem. Ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dla mnie nastepny to moglby byc w najblizsza sobote zabawa byla cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dobra , a to dopiero za rok będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie na smiewajcie sie ze mnie Do pracy jak tak przyjde ubrany to patrza na mnie jak ufudka No to podkreciłes temat aż sie zainteresowałem pokażcie ufudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie na smiewajcie sie ze mnie Do pracy jak tak przyjde ubrany to patrza na mnie jak ufudka Ja w Twoim stroju nie widze nic dziwnego....dzięki temu sie wyróżniasz dobrym stylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts