Jajcek 05.03.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zobaczcie jakie fajne wdzianko znalazłam na kolejny zlot http://military.pl/m/images/items/rt65123.jpg nikt mnie nie rozpozna. Pod kolor moich spodni Będziemy do siebie pasować Pokrewne dusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Uciekam ogarnać trochę chałupkę. Chalupka ladna jest i nic jej nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wpadłam się przywitać: cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wpadłam się przywitać: cześć! Dziędobry Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Neferko Ty moze odpuscic sobie dzis zakupy bo prezes jak z rana po chleb polecial to do tej pory tu nie wrocil Noooooo mój kolega w wieku 18 lat wyszedł po bułki i wziął ślub "po drodze"..a to się rodzice zdziwili .... noo, można się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wpadłam się przywitać: cześć! Dziędobry Joasia hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie: Poprzednia stronke rozpoczął Jajcek Zajrzał Mamon przebywający na odwyku (wstrętopunkt) Przywitala sie Ewa wspominajac balety w piwnicy Muratora Neferka poleciala na niedzielne zakupy, a jej kolega w wieku osiemnastu lat wyszedl po bułki do sklepu a wrócił z żoną Trini pichci obiadokolacje wpadł Witos z pytaniem dnia Przyszly jakby umowione Ola z Gonią Jajcek - choroba, która mnie dręczy to nie wstrętopunkt, a punktowstręt, mówię Ci - naprawdę jest straszna. Na samą myśl o punkcie dostaję delirki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie: Poprzednia stronke rozpoczął Jajcek Zajrzał Mamon przebywający na odwyku (wstrętopunkt) Przywitala sie Ewa wspominajac balety w piwnicy Muratora Neferka poleciala na niedzielne zakupy, a jej kolega w wieku osiemnastu lat wyszedl po bułki do sklepu a wrócił z żoną Trini pichci obiadokolacje wpadł Witos z pytaniem dnia Przyszly jakby umowione Ola z Gonią Jajcek - choroba, która mnie dręczy to nie wstrętopunkt, a punktowstręt, mówię Ci - naprawdę jest straszna. Na samą myśl o punkcie dostaję delirki dlaczego Ci nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dobra , a to dopiero za rok będzie? Wspaniały pomysł Jestem za, podnoszę rękę i wciskam przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.03.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Kochani!!! Jestem bardzo,bardzo niewyspana.Dotarłam do domku o 1 w nocy. Ale nie żałuję,było bombowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 inż.Mamoń -wspominaliśmy Cię cieplutko Baaardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dobra , a to dopiero za rok będzie? Wspaniały pomysł Jestem za, podnoszę rękę i wciskam przycisk. a ja też mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie: Poprzednia stronke rozpoczął Jajcek Zajrzał Mamon przebywający na odwyku (wstrętopunkt) Przywitala sie Ewa wspominajac balety w piwnicy Muratora Neferka poleciala na niedzielne zakupy, a jej kolega w wieku osiemnastu lat wyszedl po bułki do sklepu a wrócił z żoną Trini pichci obiadokolacje wpadł Witos z pytaniem dnia Przyszly jakby umowione Ola z Gonią Jajcek - choroba, która mnie dręczy to nie wstrętopunkt, a punktowstręt, mówię Ci - naprawdę jest straszna. Na samą myśl o punkcie dostaję delirki dlaczego Ci nie wierzę Joasia - zobacz poprzednie strony. Już dwa razy całkowicie odpuściłem stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Kochani!!! Jestem bardzo,bardzo niewyspana.Dotarłam do domku o 1 w nocy. Ale nie żałuję,było bombowo. cześć kasiu! my byliś my o 22-iej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie: Poprzednia stronke rozpoczął Jajcek Zajrzał Mamon przebywający na odwyku (wstrętopunkt) Przywitala sie Ewa wspominajac balety w piwnicy Muratora Neferka poleciala na niedzielne zakupy, a jej kolega w wieku osiemnastu lat wyszedl po bułki do sklepu a wrócił z żoną Trini pichci obiadokolacje wpadł Witos z pytaniem dnia Przyszly jakby umowione Ola z Gonią Jajcek - choroba, która mnie dręczy to nie wstrętopunkt, a punktowstręt, mówię Ci - naprawdę jest straszna. Na samą myśl o punkcie dostaję delirki dlaczego Ci nie wierzę Joasia - zobacz poprzednie strony. Już dwa razy całkowicie odpuściłem stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Czesc Kasiu i Joasiu a ja bylem o 20-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Kochani!!! Jestem bardzo,bardzo niewyspana.Dotarłam do domku o 1 w nocy. Ale nie żałuję,było bombowo. Witaj Kasiu Że było bombowo muszę wierzyć na słowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dobra , a to dopiero za rok będzie? Wspaniały pomysł Jestem za, podnoszę rękę i wciskam przycisk. a ja też mogę.... Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Słuchajcie potrzebuje szybkiej informacji , czy mając tylko wentylacje mechaniczną będą jakies problemy z pozwoleniem na budowe czy muszą byc kanaly wentylacji grawitacyjnej? złożyliśmy papiery z samą wentylacją mechaniczną i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ola, namówmy Mamońka i pojedźmy na następny zjazd...co????? Dobra , a to dopiero za rok będzie? Wspaniały pomysł Jestem za, podnoszę rękę i wciskam przycisk. a ja też mogę.... Im wiecej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts