Nefer 05.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A tak wogóle to syvia jestes zupełnie trzeźwa, bo ledwo sie doczytałam... nie to odezwał sie mój tejmny talent do szyfrowania jak mawiam ja lub do bełkotu jak mawia mój mąż czyli moej kochane literówki Syvia? Napita? Gdzie tam ! to porządna dziewczyna - wczoraj mnie chciała ze szponów nałogu wyrwać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Poczatek strony a mi tak spowolnia ze prawie w miejscu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A tak wogóle to syvia jestes zupełnie trzeźwa, bo ledwo sie doczytałam... nie to odezwał sie mój tejmny talent do szyfrowania jak mawiam ja lub do bełkotu jak mawia mój mąż czyli moej kochane literówki Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jajcek gratki a ja myślałam że tu zastój jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? KOteczka nie ma - żabki harcują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba, Olka - gdzie jesteście? A kuku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam wieczorkiem. I ja witam Jak zdrowie, a jak wykończeniówka? Zdrowie dobrze. Położyliśmy wykładzinę na poddaszu. Chcę wkleić zdjęcia do dziennika,ale onet odmawia posłuszeństwa. A ja mam dosyć wiercenia dziórów. Zakładałem korniszony a schody macie? Schody się robią. Brak jeszcze jednego stopnia i poręczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A tak wogóle to syvia jestes zupełnie trzeźwa, bo ledwo sie doczytałam... nie to odezwał sie mój tejmny talent do szyfrowania jak mawiam ja lub do bełkotu jak mawia mój mąż czyli moej kochane literówki Syvia? Napita? Gdzie tam ! to porządna dziewczyna - wczoraj mnie chciała ze szponów nałogu wyrwać :) Neferku ale inngeo ja cie wyrywałam z doinhalowywania sie pewnym specyfikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jajcek gratki a ja myślałam że tu zastój jest Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A tak wogóle to syvia jestes zupełnie trzeźwa, bo ledwo sie doczytałam... nie to odezwał sie mój tejmny talent do szyfrowania jak mawiam ja lub do bełkotu jak mawia mój mąż czyli moej kochane literówki Syvia? Napita? Gdzie tam ! to porządna dziewczyna - wczoraj mnie chciała ze szponów nałogu wyrwać :) Neferku ale inngeo ja cie wyrywałam z doinhalowywania sie pewnym specyfikiem... Sztuka jest sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cześć Sylvia cześć brakowało mi Cie wczoraj... twój dziennik wygrał ale zabij nie pamietam w której kategorii Żaba - jeśli to prawda - to wielkie i ogromne gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Dziwczyny nigdzie Was nie widziałam na zdjęciach...pokażcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? KOteczka nie ma - żabki harcują ? ty chyba cos wiesz na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 A tak wogóle to syvia jestes zupełnie trzeźwa, bo ledwo sie doczytałam... nie to odezwał sie mój tejmny talent do szyfrowania jak mawiam ja lub do bełkotu jak mawia mój mąż czyli moej kochane literówki Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? ja to chyba jakieś krople żołądkowe bo mnie brzuch na&^^#*...boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba, Olka - gdzie jesteście? A kuku! Słyszałaś - podobno Twój dziennik wygrał w którejś kategorii - tak mói Sylvia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cześć Sylvia cześć brakowało mi Cie wczoraj... twój dziennik wygrał ale zabij nie pamietam w której kategorii Żaba - jeśli to prawda - to wielkie i ogromne gratulki. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 cześć Sylvia cześć brakowało mi Cie wczoraj... twój dziennik wygrał ale zabij nie pamietam w której kategorii Żaba - jeśli to prawda - to wielkie i ogromne gratulki. ode mnie też może ci jeszcze kubek do tego dyplomu dorzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? KOteczka nie ma - żabki harcują ? jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie:Poprzednią stronke zaczal Momon zdobywajac SETNY punkcik, wiec bylo co swietowac i oblewac, o streszcszeniu Mamoniek przypomnieny zostalpod koniec stronki i zdarzyl rzutem na tasme, a na koniec pieknie wystawil stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nic nie piłaś???? No to co pijemy??? KOteczka nie ma - żabki harcują ? ty chyba cos wiesz na ten temat Ano Jajcku - ćwiczę wytrwale od 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts