EDZIA 05.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 proszę o streszczenie wszystkich stron od 04.03... Witam klikaczy Przed chwilką wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) A ja Gatki dla ciebie wysylalem raptem 120 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mam w domu trzy kury, jak jedna wczoraj kaszlnęła to jej te dwie pozostałe dzisiaj kocówe zrobiły. Co to moze znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 proszę o streszczenie wszystkich stron od 04.03... Witam klikaczy Przed chwilką wróciłam Witaj Edziu, kiedy bedzie więcej zdjęć ze zjazdu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ojej to miało byc w wymianie doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mam w domu trzy kury, jak jedna wczoraj kaszlnęła to jej te dwie pozostałe dzisiaj kocówe zrobiły. Co to moze znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 proszę o streszczenie wszystkich stron od 04.03... Witam klikaczy Przed chwilką wróciłam Witaj Edziu, kiedy bedzie więcej zdjęć ze zjazdu???? Myślę, że dopiero jutro. Tradycyjnie zdjęcia wkleja Maksiu..no i od Redakcji też dopiero jutro będą Trochę cierpliwości... Ludziki jacy wy wszystkie sympatyczne jesteście i w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 proszę o streszczenie wszystkich stron od 04.03... Witam klikaczy Przed chwilką wróciłam Witaj Edziu, kiedy bedzie więcej zdjęć ze zjazdu???? Myślę, że dopiero jutro. Tradycyjnie zdjęcia wkleja Maksiu..no i od Redakcji też dopiero jutro będą Trochę cierpliwości... Ludziki jacy wy wszystkie sympatyczne jesteście i w realu... to czekamy, czekamy cześć Edziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Edzie witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 ojej to miało byc w wymianie doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... To z samotności - wiem, wiem. Pokarm Kobiet Samotnych : Lody z Baileysem (lub odwrotne proporcje) Czekolada na gorąco .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamonku streszczenie prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... To z samotności - wiem, wiem. Pokarm Kobiet Samotnych : Lody z Baileysem (lub odwrotne proporcje) Czekolada na gorąco .... U mnie to genetyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamonku streszczenie prosimy Gdzis sie zapodział ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... To z samotności - wiem, wiem. Pokarm Kobiet Samotnych : Lody z Baileysem (lub odwrotne proporcje) Czekolada na gorąco .... Z jakiej samotnysci ? Przecie my tu z Toba jestemy cialem i duchem, cale mnostwo nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Przepis na lody z Baileysem : weź lody (najlepiej czekoladowe lub śmietankowe)polej Baiyleysem (ile wlezie) Przepis na czekoladę na gorąco : Podgrzej 250 ml mleka w garnuszkuWrzuć 2- 2,5 rządka czekolady gorzkiej wymłócić trzepaczką Dowalić bite śmietany. ( do obu można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... To z samotności - wiem, wiem. Pokarm Kobiet Samotnych : Lody z Baileysem (lub odwrotne proporcje) Czekolada na gorąco .... a przepisa na domowego bejlejsika chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts