zaba_gonia 05.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 NO to ja sobie może pójdę coś zjeść .... Też powinnam, ale jakos mi sie nie chce jeść.... To z samotności - wiem, wiem. Pokarm Kobiet Samotnych : Lody z Baileysem (lub odwrotne proporcje) Czekolada na gorąco .... a przepisa na domowego bejlejsika chcesz? Dawaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Edzie witaj Witaj, ale było fajnie, no nie? Inżynier za zasługi powinien streścić wszystko od naszej nieobecności..04.03r. A Wam się podobało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mam w domu trzy kury, jak jedna wczoraj kaszlnęła to jej te dwie pozostałe dzisiaj kocówe zrobiły. Co to moze znaczyć? :lol: :lol: uwielbiam Twoje wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... To niedobry objaw - to może być coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... żaba a jest coś od czego cie nie muli? oczywiscie oprócz procentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Edzie witaj Witaj, ale było fajnie, no nie? Inżynier za zasługi powinien streścić wszystko od naszej nieobecności..04.03r. A Wam się podobało.. Nam sie nie podobało bo było za krótko CHCEMY JESZCZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Tak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamonku streszczenie prosimy Gdzis sie zapodział ???? Musiałem moim chorującym kobietom zrobić coś do żąrcia i picia. A sam wpieprzyłem skibę ze smalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... To niedobry objaw - to może być coś poważnego W TV mówili że bociany powoli zaczynają wracać do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 bejlejs by moja znajoma:bierzesz puche mleka kondensowanego koniecznie slodzonego i wrzucasz do garka z woda gotujesz z 2-3 godziny uważając coby wody nie brakło bo puszka szpryngnie i bedzie co sprzątać... nastepnie mieszasz to co będzie w puszce z szklanką wódki dodając 1 łyżeczkę kawy rozpuszczalnej do koloru .. gdyby wyszło za gęsto ( jak mi za pierwszym razem ) to dodac wiecej wódki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Kobieta musi mieć z Ciebie nie lada pożytek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Edzie witaj Witaj, ale było fajnie, no nie? Inżynier za zasługi powinien streścić wszystko od naszej nieobecności..04.03r. A Wam się podobało.. Miła EDZIU - sęk w tym, że ja nie mam żadnych, ale to absolutnie żadnych zasług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... To niedobry objaw - to może być coś poważnego W TV mówili że bociany powoli zaczynają wracać do kraju - Mamusiu , a co robi bocian jak już przyniesie dziedziusia ? - Odwraca się plecami i idzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... żaba a jest coś od czego cie nie muli? oczywiscie oprócz procentów uwielbiam świeże bułeczki, które codziennie rano kupuje mój mąż ( a kto kupi jutro???? ), owoce wszelakie, orzechy,oscypki.....rosół mamy...tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Kobieta musi mieć z Ciebie nie lada pożytek :) Wogóle nie nadążam za Twoim rozumowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Kobieta musi mieć z Ciebie nie lada pożytek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 05.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Od samego czytania mnie zamuliło... To niedobry objaw - to może być coś poważnego W TV mówili że bociany powoli zaczynają wracać do kraju Co wcale nie cieszy głównego lekarza weterynarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wiecie, że można wysłać 2 posty jeden za drugim pod warunkiem, że ma się szybkie paluszki (2 kliknięcia w odstępie 0,001 sekundy) rzeczywiście szybciutkie..... Mogę zademonstrować - nie ma sprawy Kobieta musi mieć z Ciebie nie lada pożytek :) Wogóle nie nadążam za Twoim rozumowaniem A tak się rozmarzyłam.... ale dzieci niedług pójdą spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts