inż. Mamoń 05.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Witaj Kasiu Czy nie przypadkiem tylko ty jedna reprezentowałaś Pyrlandię? Nigdzie nie widziałem fotek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Kasienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 czy to juz koniec ? Nie, Jajcek Komu wystawiam tym razem??????? MI!!!! To mój ulubiony model. Jestem pewien, że będą dobrze leżały http://www.microkitten.com/images/c3ru/micro-mini-bikini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy Tak tak bylyscie obydwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Witaj Kasiu Czy nie przypadkiem tylko ty jedna reprezentowałaś Pyrlandię? Nigdzie nie widziałem fotek ... razem ze Sławkiem i Dorotką którą było widać na prawie każdym ujęciu z kamerki cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Witaj Kasiu Czy nie przypadkiem tylko ty jedna reprezentowałaś Pyrlandię? Nigdzie nie widziałem fotek ... Tak, tylko ja z rodziną, na mapie widać tylko 1 wielkopolską wstążkę http://img133.imageshack.us/img133/3267/200603050082ux.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy Kasia - czy ta słodka Dorotka, o której tu pisano i "wrzaskun" to ta sama osoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy Tak tak bylyscie obydwie Nu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba - i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba - i jak? mierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy ja tez tam byłam a teraz zmykam paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Witaj Kasiu Czy nie przypadkiem tylko ty jedna reprezentowałaś Pyrlandię? Nigdzie nie widziałem fotek ... razem ze Sławkiem i Dorotką którą było widać na prawie każdym ujęciu z kamerki cześć Kasiu Dorota biegała jak dzika, a ja za nią - dlatego nie mogłam sobie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie klikajcie zaduzo zebym nadąrzyl czytac musze psa wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZONKO Stronke rozpoczął inz. Mamoń posługując sie sprytnymi paluszkami, czym rozbudził seksualnie kilka pań z różnymi dolegliwościami ( Zaba- mulenie, Nefer- niedopchnięcie synchroniczne..) wpadła Edzia ze zjazdu zachwycona, potem sylvia zapodawała różne przepisy... Witos wspomniał cos o ptasiej grypie i poszedł spawać. Inż. Mamoń doszedł...do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 słabo było widać i nikt do nas nie machał , tylko na sam koniec Aga z Edzią, a czemu tak szybko się skończyło? Ale ja z Whispere stalismy z napisem RW Yyyyyy - ja też tam byłam Z młodą na rękach - a dzisiaj mam zakwasy Kasia - czy ta słodka Dorotka, o której tu pisano i "wrzaskun" to ta sama osoba? Tak to to samo dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witajcie Jesteśmy cali, zdrowi i zadowoleni w Poznaniu Było cudnie, spotkanie super Dobrze, lecę do walizek, do jutra Ciekawe tylko kiedy nadrobię te zaległości Witaj Kasiu Czy nie przypadkiem tylko ty jedna reprezentowałaś Pyrlandię? Nigdzie nie widziałem fotek ... razem ze Sławkiem i Dorotką którą było widać na prawie każdym ujęciu z kamerki cześć Kasiu Dorota biegała jak dzika, a ja za nią - dlatego nie mogłam sobie porozmawiać widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 czy to juz koniec ? Nie, Jajcek Komu wystawiam tym razem??????? MI!!!! To mój ulubiony model. Jestem pewien, że będą dobrze leżały http://www.microkitten.com/images/c3ru/micro-mini-bikini.jpg No cóż mogę powiedzieć...mój rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba - i jak? właśnie przymierzam...extra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 gdzie pusto? witaj Maksiu! Już w domku?? u tomka nie wiesz kiedy będą zdjęcia? PS pozdrowienia dla Tomka moje beda jak wroce do domu, czyli pewnie w poniedzialek W temacie zdjęć: my też mamy ale Sławek pstrykał i są chyba tylko 3 na których nie ma Doroty - i to ja je akurat zrobiłam a takie miałam plany, że wszystkich obfotografuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts