zaba_gonia 05.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 czy to juz koniec ? Nie, Jajcek Komu wystawiam tym razem??????? MI!!!! Proszę http://www.prezenciki.pl/img/towary/FAA/FAA00496M.jpg te tez za^%*&^#e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie było karaoke A wychodziliśmy jako ostatni - redaktor P. nas wyganiał. znaczy tak koło północy tak? (no chyba, że sie mylę, bo miałam wrażenie, że się wcześniej skończyło...) I jak to wyganiał,to spotkanie było dla nas nie dla nich trzeba będzie jakieś zażalenie złożyć, O! Albo tak jak pisała Nefer, przenieść się next time do jakiejś knajpki, zarezerwować miejsca i tyle A tam koło północy - jakos koło ósmej było. Nie było już co jeść, nie było co pić, i siedziały takie niedobitki na sali przy jednym stoliku w nadziei, że może jeszcze jakiś kubek dostaną Ja od wczoraj wiem co trzeba zrobić, by kubek dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Żaba - i jak? mierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 oooo to ja mam dwa żółte ale na odchodnym to chyba tylko żółte dawali muszę zdobyc czerwony no bo ja zbieram kubki mam już ok. 60 Też zbieram Ale Nulli nie przegonimy - ma koło 300... Może nowy klub założymy: 'klub zbierających kubki' - ja mogę być panią prezes Dobra, czas do prac domowych iść - miłej nocy, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZONKO Stronke rozpoczął inz. Mamoń posługując sie sprytnymi paluszkami, czym rozbudził seksualnie kilka pań z różnymi dolegliwościami ( Zaba- mulenie, Nefer- niedopchnięcie synchroniczne..) wpadła Edzia ze zjazdu zachwycona, potem sylvia zapodawała różne przepisy... Witos wspomniał cos o ptasiej grypie i poszedł spawać. Inż. Mamoń doszedł...do końca Prawdziwy majstersztyk, a przy tym jaki hardkor. Niedopchnięcie synchroniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 oooo to ja mam dwa żółte ale na odchodnym to chyba tylko żółte dawali muszę zdobyc czerwony no bo ja zbieram kubki mam już ok. 60 Też zbieram Ale Nulli nie przegonimy - ma koło 300... Może nowy klub założymy: 'klub zbierających kubki' - ja mogę być panią prezes Dobra, czas do prac domowych iść - miłej nocy, do jutra Pa Kasiu, pocałuj ode mnie małą Królewnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZONKO Stronke rozpoczął inz. Mamoń posługując sie sprytnymi paluszkami, czym rozbudził seksualnie kilka pań z różnymi dolegliwościami ( Zaba- mulenie, Nefer- niedopchnięcie synchroniczne..) wpadła Edzia ze zjazdu zachwycona, potem sylvia zapodawała różne przepisy... Witos wspomniał cos o ptasiej grypie i poszedł spawać. Inż. Mamoń doszedł...do końca Prawdziwy majstersztyk, a przy tym jaki hardkor. Niedopchnięcie synchroniczne Kurde, kurde - musze to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Prawdziwy majstersztyk, a przy tym jaki hardkor. Niedopchnięcie synchroniczne To taki skrót od syndrom chronicznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamonku streszczenia nadal nie widze Nie wyrabiam Jajcek, autentycznie nie wyrabiam z czytaniem, streszczeniami i rankingami. Widzę, że znowu były 2 rankingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie Swintuszek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZONKO Stronke rozpoczął inz. Mamoń posługując sie sprytnymi paluszkami, czym rozbudził seksualnie kilka pań z różnymi dolegliwościami ( Zaba- mulenie, Nefer- niedopchnięcie synchroniczne..) wpadła Edzia ze zjazdu zachwycona, potem sylvia zapodawała różne przepisy... Witos wspomniał cos o ptasiej grypie i poszedł spawać. Inż. Mamoń doszedł...do końca Prawdziwy majstersztyk, a przy tym jaki hardkor. Niedopchnięcie synchroniczne Kurde, kurde - musze to przemyśleć A Twoje kurde, kurde staje się kanonem na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają niech się wstrzymają aż pójdziemy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 gdzie pusto? witaj Maksiu! Już w domku?? u tomka nie wiesz kiedy będą zdjęcia? PS pozdrowienia dla Tomka moje beda jak wroce do domu, czyli pewnie w poniedzialek W temacie zdjęć: my też mamy ale Sławek pstrykał i są chyba tylko 3 na których nie ma Doroty - i to ja je akurat zrobiłam a takie miałam plany, że wszystkich obfotografuję Tak jak i Ja ...... mialem plany ........ mlody pstryknal ze trzy jakies fotki a ja nawet jednej nie zrobilem . coz na planach sie skonczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 STRESZCZONKO Stronke rozpoczął inz. Mamoń posługując sie sprytnymi paluszkami, czym rozbudził seksualnie kilka pań z różnymi dolegliwościami ( Zaba- mulenie, Nefer- niedopchnięcie synchroniczne..) wpadła Edzia ze zjazdu zachwycona, potem sylvia zapodawała różne przepisy... Witos wspomniał cos o ptasiej grypie i poszedł spawać. Inż. Mamoń doszedł...do końca Prawdziwy majstersztyk, a przy tym jaki hardkor. Niedopchnięcie synchroniczne Kurde, kurde - musze to przemyśleć A Twoje kurde, kurde staje się kanonem na RW To dobry znak - zamierzam tu pomieszkać najbliższe kilka lat budowania To się nazywa "zagnieździć się " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie Swintuszek.... Przecież to był taki niewinny lajcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts