Jajcek 05.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Mamonku streszczenia nadal nie widze Nie wyrabiam Jajcek, autentycznie nie wyrabiam z czytaniem, streszczeniami i rankingami. Widzę, że znowu były 2 rankingi Tez nie nadąrzam bo tu jakies za szybkie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... Kurde, kurde nic nie dostałem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... Kurde, kurde nic nie dostałem jeszcze nie doszło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie Swintuszek.... Przecież to był taki niewinny lajcik. Odrazu sie rozklada i mowi niewinny ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie Swintuszek.... Przecież to był taki niewinny lajcik. Bo my to w ogóle kulturalne jesteśmy - i pewnie dlatego imprezy Forum odbywają się tak, żeby nie można było się naspawać.....bo co zrobi kilku nawalonych dorosłych gdy nie mają dostępu do RW wieczorem ? A cholera ich wie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Na chwilę się oddalam bo mam silny atak punktowstrętu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... Kurde, kurde nic nie dostałem jeszcze nie doszło???? Do mnie tez nie doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Na chwilę się oddalam bo mam silny atak punktowstrętu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Na chwilę się oddalam bo mam silny atak punktowstrętu ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Już????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) niooooooooooo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) niooooooooooo:) może być zaskakująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Już????? Oj Żabo - zaspałaś - szkoda Jajcek - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Dlaczego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... aaa kojarzę, dzis około 20 szeptałaś Mamoniowi,żeby zajrzał na priv. Skasowałaś tę informacje przebiegła lisico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts