Nefer 05.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Dlaczego ??? Bo przewidziała, że może być ciężko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Już????? Oj Żabo - zaspałaś - szkoda Jajcek - gratki Dzieki to byl calkowity przypadek i jak to sie mowi z marszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Gratki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Dlaczego ??? Bo przewidziała, że może być ciężko .. Ale Ty nie uciekalas na moj widok ... chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 teraz mnie coś muli spadam spać może przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... aaa kojarzę, dzis około 20 szeptałaś Mamoniowi,żeby zajrzał na priv. Skasowałaś tę informacje przebiegła lisico. Ależ miłe Panie, spokojnie proszę. Trójkąty też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Dlaczego ??? Bo przewidziała, że może być ciężko .. Ale Ty nie uciekalas na moj widok ... chyba? Nie - ja lubię spotry ekstemalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza ale się porobiło, kurde, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ale musimy się zjednoczyć i urządzić jakiś mały pochlej ....zobaczymy co się stanie :) Moze byc ciezko Wiesz dlaczego córka Kasi i Sławka uciekała na Twój widok ? DLATEGO !!! Dlaczego ??? Bo przewidziała, że może być ciężko .. Ale Ty nie uciekalas na moj widok ... chyba? Nie - ja lubię spotry ekstemalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 jajcek - brakuje Ci już tylko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza ale się porobiło, kurde, kurde co sie porobilo.. prosze tu ladnei wyspiewac bo nie bylo mnie 3 dni i nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Co za ojciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza ale się porobiło, kurde, kurde będzie bitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza ale się porobiło, kurde, kurde co sie porobilo.. prosze tu ladnei wyspiewac bo nie bylo mnie 3 dni i nie wiem... Maksiu ja mysle ze wszyscy by woleli najpierw zdjecia z imorezy poogladac w koncu troszke ich zrobiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Co za ojciec Ale to chyba jeszcze nie nalog ??? Streszczenie musze napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza ale się porobiło, kurde, kurde co sie porobilo.. prosze tu ladnei wyspiewac bo nie bylo mnie 3 dni i nie wiem... Maksiu ja mysle ze wszyscy by woleli najpierw zdjecia z imorezy poogladac w koncu troszke ich zrobiles zdjecia beda jutro.. i juz.. dzis nei ma juz sil na obróbke fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts