Jajcek 05.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Streszczenie:Poprzedni odcinek zaczela zaba, Kasia dotarla do domu i poszla rozpakowywac walizki, Nefer wije sobie gniazdko na RW na kilka lat, Zaba romansowala na pw z Mamoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Ty naprawde lubisz sporty ekstremalne Dziecko juz w lozeczku spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. I ty przeciwko mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Ty naprawde lubisz sporty ekstremalne Dziecko juz w lozeczku spi To go w nocha pocałuj Od cioci Dagmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... :lol: koniecznie musi nam pomachać i przygotować transparent RW - kocham was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Gratulki Żaba za ustrzelenie stronki . Dzieki, ale to Mamoń mi sie podłożył... Niestety nie dosłownie No to ludziska zbieramy się znowu zaczynają Olcia, spokojnie...Ostrzejsze kawałki pójdą na pw.... aaa kojarzę, dzis około 20 szeptałaś Mamoniowi,żeby zajrzał na priv. Skasowałaś tę informacje przebiegła lisico. ale to był lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... :lol: koniecznie musi nam pomachać i przygotować transparent RW - kocham was! Trudno machać ze skutymi łapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 RANKING RECORDUM 1. kze - 124 2. Whisper - 115 3. SławekD-żonka - 111 4. Joanna i Janusz - 105 5. inż. Mamoń - 101 6. Jajcek - 94 7. Kasztanka - 85 8. maksiu - 77 9. fizyk - 73 10. Majka - 65 11. Teska - 55 12. Sonika - 51 13. badi - 41 14. Olkalybowa -38 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 33 18. monka - 31 19. markus_gdynia - 28 20. Jezier - 27 21. andrzejka - 25 22. Funia - 17 23. Witos - 16 24. Trini, verunia - 15 25. Agniesia - 14 27. joola, - 13 28. Nefer, żaba_gonia - 11 30. Jane - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Januszz, kolia, Sylvia1 - 6 36. ania, lafcadio - 5 38. Ewuś, Paty, andre59, Tola - 4 42. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Edzia ,Ew-ka - 3 47. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, Agacka ,, Marcel 2000- 2 50. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... Taaaa kazda okazja jest dobra a brak okazji to tez okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... :lol: koniecznie musi nam pomachać i przygotować transparent RW - kocham was! Trudno machać ze skutymi łapkami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza No że taaaaki jędrny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.03.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza No że taaaaki jędrny! rozumiem ze spodziewalas sie czegos innego i stad zdziwienie, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... :lol: koniecznie musi nam pomachać i przygotować transparent RW - kocham was! Trudno machać ze skutymi łapkami Ja wam pomacham Bedziecie obie staly tam ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zadek Maksia... nie bardzo rozumiem to zdziwienie na twarzy Zaby... Zabo.. prosze o dwa slowa komentarza No że taaaaki jędrny! rozumiem ze spodziewalas sie czegos innego i stad zdziwienie, tak? spodziewałam si e troche mniej jędrnego....a tu taka niespodzianka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Wlasnie w tej chwili moj najmlodszy zasnął u mnie na kolanach i tak spi a ja klikam Zgłosimy do Towarzystwa Przyjaciół Dzieci :) Prosze odłożyć dziecko na miejsce !!!! Już dzwonię do TVN "Pod napięciem" jadą do Jacka. Ok - znajomy będzie w TiVi No i juz okazja coś wypić... :lol: koniecznie musi nam pomachać i przygotować transparent RW - kocham was! Trudno machać ze skutymi łapkami Ja wam pomacham Bedziecie obie staly tam ze mna Oczywiście ! Przecież mamy w tym swój skromny udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Bawcie się dobrze skarby idę spać.Papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 jajcek - brakuje Ci już tylko 27 pilnuj pilnuj za mnie bo ja jak sie rozpedze to przelece i nie zauwaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Andre...co u Ojca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Bawcie się dobrze skarby idę spać. Papatki. Pa Oluś, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts